Η ηλεκτρική σκούπα ρομπότ VR5000RM της Samsung σκουπίζει και σφουγγαρίζει, ακόμα και όταν λείπετε

Η Samsung αλλάζει τα δεδομένα μετατρέποντας την καθαριότητα του σπιτιού σε μια εμπειρία ξέγνοιαστη και παντελώς ξεκούραστη.

Δουλειά, διασκέδαση και χαλάρωση - καθώς το σπίτι φιλοξενεί μερικές από τις πιο σημαντικές δραστηριότητες της ημέρας, η ανάγκη για το σωστό καθαρισμό του είναι επιτακτική. Από την εξοικονόμηση του χρόνου που θα χρειαζόταν για το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα των δαπέδων και τη σχολαστική καθαριότητα ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία, η ηλεκτρική σκούπα ρομπότ VR5000RM της Samsung φέρνει την τεχνολογία στα χέρια (και τα σπίτια) σας, κάνοντας την καθαριότητα του σπιτιού μια ξέγνοιαστη εμπειρία.

VR5000 PC Main06

Για να βρίσκετε ένα σπίτι σκουπισμένο και σφουγγαρισμένο, κάθε φορά που γυρνάτε σε αυτό.

Χάρη στη μπαταρία μεγάλης διαρκείας 3,400mAh, η ισχύς αναρρόφησης της ηλεκτρικής σκούπας ρομπότ VR5000RM κρατά ως και 150 λεπτά[1], κι εσείς δεν χρειάζεται να την φορτίσετε επιπλέον. Μπορείτε επίσης να τη ρυθμίσετε να ξεκινά αυτόματα τον καθαρισμό, σε επιλεγμένη ώρα και μέρα, αφού διαθέτει τη Λειτουργία Προγραμματισμού, με δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά χρονικά προγράμματα. Ακόμα, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή SmartThings[2] της Samsung στο κινητό σας, να ενεργοποιήσετε εξ αποστάσεως την ηλεκτρική σκούπα ρομπότ μέσω Wi-Fi, όταν βρίσκεστε εκτός σπιτιού για δουλειά ή διασκέδαση, και να διαλέξετε τον καλύτερο τρόπο καθαρισμού σύμφωνα με τις ανάγκες σας μέσα από τις τέσσερεις διαθέσιμες λειτουργίες[3]. Τα υπόλοιπα, θα τα αναλάβει η σκούπα ρομπότ VR5000RM: θα σκουπίσει, θα σφουγγαρίσει και θα σας υποδεχτεί σε ένα σπίτι υγιεινά καθαρό.

VR5000 PC Main03

Ακόμα και τα δύσκολα, γίνονται εύκολα.

Με ύψος μόλις 85 χιλιοστά, η VR5000RM γλιστράει εύκολα κάτω από τα έπιπλα και άλλες χαμηλές περιοχές, ακόμα και σε πιο δύσκολα σημεία, αφήνοντας το σπίτι απόλυτα καθαρό. Παράλληλα, χάρη στο Έξυπνο Σύστημα Ανίχνευσης που ελέγχει την κίνησή της, τον αισθητήρα αποφυγής σύγκρουσης και τον αισθητήρα προφυλακτήρα, η ηλεκτρική σκούπα ρομπότ της Samsung προστατεύει τα έπιπλά σας, καθώς μειώνει ταχύτητα για να καθαρίσει απαλά τις γωνίες. Μπορεί επίσης να προστατεύει και τον εαυτό της, μέσω του αισθητήρα αποφυγής πτώσης.

Αντίο σκόνη, ξανά και ξανά

Απαλλαχθείτε από την σκόνη που η ηλεκτρική σκούπα ρομπότ VR5000RM συνέλεξε, εύκολα και υγιεινά, με ένα μόνο άγγιγμα. Το Δοχείο σκόνης EZ Empty μπορεί να αδειάσει χωρίς να σκορπίσει η σκόνη ή να λερώσετε τα χέρια σας. Απλά ανοίξτε το με το πάτημα ενός κουμπιού, αδειάστε το περιεχόμενο και στη συνέχεια σύρετέ το πίσω στη θέση του.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ηλεκτρική σκούπα ρομπότ VR5000RM της Samsung επισκεφθείτε τη σελίδα: https://www.samsung.com/gr/vacuum-cleaners/robot-vr05r5050wk/.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved