Έτσι θα αγοράσεις laptop και θα βγεις και κερδισμένος (με δώρο αξίας 129 Ευρώ)

Ας είμαστε ειλικρινείς. Η αναζήτηση ενός laptop δεν είναι εύκολη υπόθεση. 

Ακόμη και εκείνοι που «παίζουν» στα δάχτυλά τους την τεχνολογία, χάνουν τη «μπάλα» σε ό,τι αφορά στην αγορά του καλύτερου laptop. Γιατί; Διότι απλούστατα οι επιλογές είναι τόσες πολλές που συχνά καταλήγεις ακόμη πιο μπερδεμένος από ότι ήσουν προτού ξεκινήσεις το αγοραστικό σου «ταξίδι».

Τώρα δε που η τηλεργασία και η ψυχαγωγία εντός αποτελούν τα νέα must στην καθημερινότητά μας, όλοι και περισσότεροι είναι εκείνοι που αναζητούν ένα νέο laptop και συνεπώς, όλο και πιο πολλές είναι οι επιλογές οι οποίες εμφανίζονται στο timeline σου.

Ευτυχώς, υπάρχουν κάποια βασικά σημεία τα οποία μπορούν να σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις με επιτυχία την αγορά ενός laptop και να βγεις κερδισμένος, καταλήγοντας με την πιο tech και value for money επιλογή στα χέρια σου, χωρίς να χαθείς στις online αναζητήσεις. Το ποια είναι αυτά, θα το μάθεις παρακάτω.

 

#1 Βρες και τσέκαρε τις καλύτερες προσφορές

Το πρώτο στοιχείο που αξίζει να προσέξεις στην αγορά ενός laptop, είναι να εστιάσεις στις καλύτερες προσφορές που «τρέχουν» αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά. Για να σε βοηθήσουμε, αρκεί να αναφέρουμε πως μέχρι τις 22 Μαΐου μπορείς να κάνεις την προπαραγγελία σου για να αποκτήσεις το ολοκαίνουριο Honor MagicBook 15 και μαζί του να πάρεις δώρο τα πιο tech ασύρματα ακουστικά, τα Honor Magic Earbuds.

Πρόκειται για την καλύτερη και πιο value for money προσφορά που θα βρεις τώρα σε ό,τι αφορά στα laptops και αν δεν θέλεις να τη χάσεις, καλό είναι να βιαστείς και να κάνεις το preorder σου. Διότι όπως γνωρίζουμε, η προσφορά λήγει στις 22 Μαΐου και έχουν απομείνει λίγα μόνο κομμάτια. Αν κάνεις άμεσα όμως την προπαραγγελία σου, θα καταφέρεις να βρεθείς μπροστά και να έχεις το πλεονέκτημα να λάβεις το Honor MagicBook 15 μαζί με τα Honor Magic Earbuds, αμέσως μόλις το συγκεκριμένο laptop κυκλοφορήσει στην αγορά.

δευτερι

 

#2 Δώσε έμφαση στα κατάλληλα χαρακτηριστικά

Για να κάνεις ακόμη πιο εύκολη και γρήγορη την αναζήτηση και την αγορά του νέου σου laptop και να μην χάσεις άσκοπά τον χρόνο σου online, τότε θα χρειαστεί να γνωρίζεις εκ των προτέρων και τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που αξίζει να έχει ένα laptop σήμερα. Αναλογίσου τις καθημερινές σου ανάγκες και δεν θα δυσκολευτείς να ετοιμάσεις τη λίστα σου.

Ό,τι και αν περιλαμβάνει το καθημερινό σου πρόγραμμα, το σίγουρο είναι πως όλοι -μα όλοι- έχουμε κάποιες πολύ συγκεκριμένες απαιτήσεις από ένα σύγχρονο laptop; Ποιες είναι αυτές; Το να είναι εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ για να το παίρνουμε παντού μαζί μας, το να προσφέρει εντυπωσιακή εμπειρία θέασης και να έχει FullView οθόνη για να απολαμβάνουμε σε αυτό gaming βραδιές ή να βλέπουμε τις αγαπημένες μας σειρές, το να έχει μπαταρία μεγάλης διάρκειας που κρατάει μέχρι και 10 ώρες αδιάκοπης χρήσης και μεταξύ άλλων, να ενσωματώνει pop-up web camera, να έχει μεγάλες ταχύτητες ανάγνωσης κι εγγραφής και φυσικά, να μας επιτρέπει να εργαζόμαστε και να διαβάζουμε ξεκούραστα, χωρίς να ταλαιπωρεί τα μάτια μας. Τόσο απλά.

τριτη

Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα θα τα βρεις στο νέο Honor MagicBook 15. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι σημαντικό να τσεκάρεις συχνά τις tech προσφορές που «παίζουν» online. Διότι στη συγκεκριμένη περίπτωση, μπορείς να αποκτήσεις και ένα εξαιρετικό laptop και μαζί του να πάρεις και δώρο και τα απαραίτητα για όλους μας σήμερα ασύρματα earbuds.

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν. Κάνε τώρα την προπαραγγελία σου εδώ με ένα «κλικ» ή το «άγγιγμα» της οθόνης του smartphone σου και μπες μπροστά. Αυτή η value for money προσφορά ισχύει μόνο μέχρι και τις 22 Μαΐου και εμείς σπεύσαμε να κάνουμε ήδη το preorder μας. Διότι και καλό laptop και tech earbuds, δύσκολα θα τα βρούμε ξανά στην εξαιρετική τιμή του ενός.1 SHARES