Το νέο smartphone της Apple έχει την μισή τιμή του iPhone 11

Υποδεχτείτε το iPhone SE.

Πρόκειται για το δεύτερο smartphone γενιάς SE με παρόμοιο βιονικό chip A13 που βρίσκει κανείς και στο iPhone 11. Η οθόνη είναι Retina HD που επιτρέπει το Dolby Vision είναι μικρότερο κατά 4,7 ίντσες σε συνδυασμό με την HDR10. Έχει δηλαδή το ίδιο μάκρος με το iPhone 8 και κατά 1,1 ίντσα πιο κοντά από το iPhone 11 Pro.

 

Το νέο iPhone SE δεν πρόκειται να πέσει θύμα του νερού ή της σκόνης, ενώ είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα, μαύρο, άσπρο και κόκκινο. Αντί για το γνωστό τρικάμερο του iPhone 11, το νέο SE έρχεται με ένα προηγμένο μονό σύστημα των 12 megapixel, που σε συνδυασμό με το Neural Engine θα κάνει μοναδικό το Portrait Mode και Portrait Effects, αλλά θα δώσει και βάθος στις φωτογραφίες. Ωστόσο σύμφωνα με το review του Business Insider, το SE δεν διαθέτει το Night Mode της Apple αλλά ούτε και το ultra-wide angle-shooting.

 

Τέλος η άλλη του κάμερα υποστηρίζει βίντεο υψηλής ανάλυσης 4Κ πάνω από 60fps. Επίσης η λειτουργία Quick Video σου επιτρέπει για γρήγορες καταγραφές στην μπροστινή και πίσω κάμερα χωρίς να χρειαστεί να μπεις στο photo mode. Το SE υποστηρίζει wireless φόρτιση με Qi φορτιστές, ενώ η γρήγορη φόρτωση γεμίζει την μπαταρία στο 50% μέσα σε 30 λεπτά. Τέλος υπάρχει dual sim που θα επιτρέπει στους χρήστες να έχουν επαγγελματικό και προσωπικό αριθμό σε μία συσκευή.

 

iphone se 3

 

Η τιμή του στο εξωτερικό, μιας και το κινητό κυκλοφορεί αύριο, ξεκινάει στα 400 δολάρια .



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved