#TodayIWill Stay Home: Μένουμε σπίτι και παίρνουμε μέρος στο κορυφαίο challenge των ημερών

Τις τελευταίες εβδομάδες η ζωή μας άλλαξε σε βαθμό που πλέον θυμίζει… σειρά επιστημονικής φαντασίας.

Υπάρχουν στιγμές που σχεδόν αδυνατώ να πιστέψω ότι πλέον πρέπει να εργάζομαι από το σπίτι, ότι δεν μπορώ να επισκέπτομαι τα αγαπημένα μου στέκια στο κέντρο της Αθήνας και κυρίως, ότι δεν πρέπει να πηγαίνω γυμναστήριο. Γνωρίζω καλά όμως, πόσο σημαντικό είναι να μείνω σπίτι την περίοδο που διανύουμε για να προστατεύσω τον εαυτό μου και τα αγαπημένα μου πρόσωπα.

Η αλήθεια είναι, λοιπόν, πως αν και σε πρώτο στάδιο δυσκολεύτηκα αρκετά να αποδεχθώ τη νέα αυτή πραγματικότητα, σύντομα συνειδητοποίησα πως το να μένω στο σπίτι έχει και τα… τυχερά του. Διότι οι εντός σπιτιού επιλογές για διασκέδαση, χαλάρωση, επικοινωνία, ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου και φυσικά, άσκηση είναι κάτι περισσότερο από πολλές.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που διερωτάσαι αν αντέχεις να μείνεις στο σπίτι όσο καιρό χρειαστεί, τότε αξίζει να λάβεις μέρος στο #TodayIWill Stay Home challenge που τις τελευταίες ημέρες κάνει θραύση στα social media. Διότι μας δίνει τις καλύτερες ιδέες, εμπειρίες κι δώρα -είπαμε, η καραντίνα έχει και τα «τυχερά» της- για να περνάμε καλά όσο #menoumespiti.

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να πεις #TodayIWill και να μπεις και εσύ στον κύκλο.

 

Today I Will Stay Fit με το κατάλληλο smartwatch

Στη δική μου περίπτωση, το μεγάλο challenge ήταν να έβρισκα έναν τρόπο να μείνω fit και από το σπίτι. Τόσους μήνες ίδρωνα στο γυμναστήριο για να χάσω μέσα σε μερικές εβδομάδες όλους τους κοιλιακούς που είχα «χτίσει».

Αποφάσισα, λοιπόν, να μην αφήσω τον καναπέ να με «ρουφήξει» και μετέτρεψα το σαλόνι μου σε γυμναστήριο. Είπα #TodayIWill και… κάθε πρωί πριν ξεκινήσω την τηλεργασία ή αργά το απόγευμα αφού τελειώσω όλα τα tasks, βάζω πρόγραμμα και αξιοποιώ τον ελεύθερο χρόνο που έχω στη διάθεσή μου για να γυμνάζομαι.

Στο YouTube θα βρεις πολλά βίντεο που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις τους κοιλιακούς σου. Όμως μια ακόμη πιο «έξυπνη» ιδέα είναι να κατεβάσεις μια εφαρμογή στο smartphone σου. Τα δωρεάν apps που θα ανακαλύψεις με μια απλή αναζήτηση στο Google Play Store είναι πολλά και το σίγουρο είναι πως δεν χρειάζεται να έχεις τον απαραίτητο εξοπλισμό στο σπίτι για να χτίσεις μύες. Μερικά μπουκάλια με νερό ή ο πάγκος της κουζίνας σου αρκούν για να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις.

Βέβαια, για ακόμη πιο «δυνατά» αποτελέσματα, χρειάζεται να έχεις και τον προσωπικό σου trainer δίπλα σου και ο trainer για τις ημέρες που #ΜένουμεΣπίτι, δεν είναι άλλος από ένα εξελιγμένο smartwatch, που μπορείς να κερδίσεις μπαίνοντας στο www.todayiwill.gr. Αυτό το smartwatch, λοιπόν, ήταν και από τους λόγους που είπα «ναι» στο #TodayIWill Stay Home Challenge.

xeri

 

Ποιο είναι το δικό σου challenge τώρα που μένουμε σπίτι;

Τι ακριβώς είναι το #TodayIWill Stay Home Challenge και γιατί αξίζει την προσοχή σου και πρέπει να το κάνεις accept; Όλα ξεκίνησαν -ξανά- από το gloTM το οποίο τους περασμένους μήνες, είχε κάνει όλη την πόλη να μιλά για τις προκλήσεις του. Τώρα, λοιπόν, που μένουμε σπίτι, ο empowerment circle του gloTM μεγαλώνει.

Μια «ματιά» στο @glo_greece ήταν αρκετή για να με πείσει να πω «ναι» στο νέο #TodayIWill Stay Home Challenge, που μοιράζει εμπειρίες και δώρα για κάθε έναν από εμάς που λέει «ναι» στην πρόκληση του να μείνει στο σπίτι και να αξιοποιήσει τον χρόνο του εντός, με τον πλέον «έξυπνο», ποιοτικό και δημιουργικό τρόπο.

Στη δική μου περίπτωση, το ζητούμενο -δηλαδή, η πρόκληση- ήταν το να καταφέρω να διατηρήσω τους κοιλιακούς και τους δικέφαλούς μου από το σπίτι. Αποδέχτηκα, λοιπόν, το Today I Will Stay Fit Challenge, μπήκα στο todayiwill.gr και είμαι ήδη στην κλήρωση για ένα smartwatch που θα γίνει ο προσωπικός μου γυμναστής, τώρα που μένω σπίτι.

watch

 

Το ποιο challenge θα αποδεχθείς εσύ και τι δώρα θες να κερδίσεις, εξαρτάται από τις προτιμήσεις σου και το πώς θέλεις να εκμεταλλευτείς τον ελεύθερο χρόνο στο σπίτι.

Για παράδειγμα, μπορείς να πεις «ναι» στο Today I Will Read a Book και να αρχίσεις να διαβάζεις το νέο best seller για το οποίο όλοι μιλούν ή να «βυθιστείς» στους κλασικούς -που ποτέ δεν είχες τον χρόνο να διαβάσεις- και να κερδίσεις μια δωροκάρτα των 100 ευρώ για βιβλία.

Αν λατρεύεις τις σειρές και τις ταινίες, τότε μπορείς να αποδεχθείς το challenge Today I Will Have a Couch Marathon και να απολαύσεις μοναδικές βραδιές χαλάρωσης και διασκέδασης στο σπίτι, κερδίζοντας συνδρομές σε μια πλατφόρμα για επικές σινεφίλ και τηλεοπτικές βραδιές.

Στην περίπτωση, βέβαια, που το μόνο που θέλεις να κάνεις τώρα που μένεις σπίτι είναι να ακούς τα παλιά σου CD, τι καλύτερο μπορείς να κάνεις από το να πεις «ναι» στο Today I Will Find my Music challenge και να κερδίσεις συνδρομή σε μια υπηρεσία ψηφιακής μουσικής που σου επιτρέπει -μεταξύ άλλων- να  περάσεις όλα τα CD σου σε playlists στο computer ή το mp4 σου;

Τι άλλο μπορείς να κάνεις τώρα που μένεις σπίτι; Να χορέψεις όλες τις αγαπημένες σου guilty pleasure επιτυχίες, να πεις Today I Will Dance Like Nobody's Watching και να κερδίσεις τα πιο εξελιγμένα wireless headphones.

Όσο για εσένα που θέλεις να αξιοποιήσεις τον ελεύθερο χρόνο στο σπίτι για να κάνεις τις δουλείες που τόσα χρόνια αναβάλλεις, πες «ναι» στο Today I Will Declutter και άρχισε να άρχισε να οργανώνεις τη ντουλάπα σου, με τη βοήθεια των giftcards που μπορεί να κερδίσεις.

gift

 

Μπες στο todayiwill.gr, κάνε την εγγραφή σου μέχρι τις 13 Απριλίου, διάλεξε το challenge που θα κάνει καλύτερη την καθημερινότητά σου στο σπίτι ή θα σε βγάλει από το comfort zone σου και μπες αυτόματα στην κλήρωση για να κερδίσεις το δώρο που θέλεις.

Ναι, αντέχεις να μείνεις στο σπίτι για όσο χρειαστεί και με το #TodayIWill, θα το απολαύσεις κιόλας. Challenge accepted, λοιπόν;

#todayiwill #todayiwillchallenge #poweredbyglo



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved