Η κινητή σάουνα που μπορεί να σε χαλαρώσει στη μέση του Συντάγματος

Στο εσωτερικό της είναι ικανή να φιλοξενήσει μέχρι και 10 άτομα. 

Υπάρχουν πολλά μικροσκοπικά και πρακτικά σπίτια που μπορείς να τα μεταφέρεις παντού μαζί σου και να δώσεις νόημα στη νομαδική ζωή. Σάουνες, όμως, ειδικά σαν αυτή που θα δεις στις παρακάτω φωτογραφίες, δεν θα βρεις πολλές. Ο σχεδιασμός της όπως η γενικότερη εικόνα της, μπορεί να καλύψει με μεγάλη ευκολία τα θέλω κάθε απαιτητικού πελάτη.

Το όνομά της είναι Scandinavian Sauna και όπως λένε οι κατασκευαστές της, δημιουργήθηκε για να παρέχει άνεση και λειτουργικότητα. Στο εσωτερικό της είναι ικανή να φιλοξενήσει μέχρι και 10 άτομα ενώ το πανοραμικό τζάμι, δίνει τη δυνατότητα σε όσους χαλαρώνουν εντός της να κοιτάζουν τη θάλασσα, το δρόμο ή το βουνό.

Διάβασε για το σπίτι που φλερτάρει με το παραφυσικό

Τώρα, όσον αφορά την απόκτηση της σάουνας, η κατάσταση είναι κάπως περίπλοκη αλλά και δύσκολη. Όπως μαρτυρά και το όνομά της, βρίσκεται στη Σκανδιναβία και συγκεκριμένα στη Δανία. Αν ενδιαφέρεσαι να την κάνεις δική με κάποιο τρόπο και κάθε κόστος, μάθε πως η τιμή της βρίσκεται στα 129.000 DKK, δηλαδή 17.261 ευρώ.©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved