5 video games για να παίξεις τον Μάρτιο

Ώρα να γυμνάζεις τους αντίχειρες όπως πρέπει.

Παιδιά, το ξέρουμε πως έχει πολύ πράμα και φέτος όσον αφορά το gaming. Και είμαστε και καταενθουσιασμένοι γιατί θα έχουμε πολλούς λόγους για να μην βγούμε από το σπίτι. Για τώρα όμως, για τον τίμιο Μάρτιο που έχει μπει, οι 5 παρακάτω τίτλοι θα σου κρατήσουν συντροφιά μέχρι να σκάσει μύτη το καλοκαίρι.

Είσαι έτοιμος;

 

Horizon: Zero Dawn

Το παιχνίδι που οι φανς των RPG περίμεναν με ανυπομονησία. Σε μία φουτουριστική Γη όπου ο άνθρωπος δεν βρίσκεται πλέον στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας, έχεις τον ρόλο της Aloy που με ένα τόξο, πολύ θάρρος και ατσαλένια cojones έρχεται να τα βάλει με ρομποτικούς δεινόσαυρους. Οι κριτικοί μιλούν για ένα από τα ομορφότερα παιχνίδια που έχουν βγει ποτέ στην κονσόλα και το οποίο θα προσφέρει πάνω από 100 ώρες adventure για όσους δεν θέλουν να σηκωθούν από τον καναπέ.

The Legend of Zelda: Breath of the Wind

Επιστροφή στις σταθερές αξίες. Ένα γιγαντιαίο open world έρχεται να κατακτήσει τις κονσόλες, με τη Nintendo να δηλώνει ότι είναι η μεγαλύτερη στιγμή του saga από την εποχή του Ocarina of Time. To νέο Zelda σου δίνει πλήρη ελευθερία ανάμεσα στα objectives του παιχνιδιού και με ποια σειρά θες να τα ακολουθήσεις, κρατώντας ανέπαφο το κεντρικό στόρι ώστε να εξερευνήσεις κάθε γωνιά του κόσμου για όσο θες. Τιμιότατο.

Ghost Recon: Wildlands

Να και ένα παιχνίδι που θα ξυπνήσει το Narcos μέσα σου. Στο νέο Ghost Recon, εσύ και η ομάδα σου καλείστε να τα βάλετε με το πιο επικίνδυνο καρτέλ ναρκωτικών στη Βολιβία, το Santa Blanca. Στην ουσία, το στόρι θέλει εσένα και τους συντρόφους σου να ταξιδέψετε μέσα στις αχανείς εκτάσεις και να τα βάλετε με τους μισθοφόρους του καρτέλ αλλά και με τις στρατιωτικές δυνάμεις της περιοχής χωρίς να σας μυριστεί κανένας. Ένα απόλυτα action και ταυτόχρονα stealth game με πλούσιο σενάριο και ακόμη περισσότερα side quests για να σκοτώσεις τις ώρες σου.

Mass Effect: Andromeda

Το περιμένουμε με μεγαλύτερη ευλάβεια και από τις διακοπές το Πάσχα. Το τέταρτο παιχνίδι της σειράς Mass Effect κυκλοφορεί στις 27 Μαρτίου και φέρνει μαζί του ένα νέο στόρι και νέους ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Ουσιαστικά, είναι το τέλος του Commander Shepard που ήλεγχες στα προηγούμενα παιχνίδια και η αρχή του δόκιμου Ryder (του Scott ή της Sara αναλόγως τον χαρακτήρα της επιλογής σου), ο οποίος ξυπνάει 600 χρόνια αργότερα στον Γαλαξία της Ανδρομέδας. Θα πούμε μόνο ότι είναι ένα από τα πολυαναμενόμενα παιχνίδια της χρονιάς. Μέχρι τότε αρκέσου στο trailer.

Dark Souls 3: The Ringed City

Ξεκάθαρα το DLC που θα σε αφήσει άναυδο, μιας και θα είναι και το τελευταίο για το Dark Souls 3. Νέα όπλα, armor και μαγικά σε ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια που σχεδιάστηκαν ποτέ, με τους ήρωες να μπορούν πλέον να κάνουν summon τον  Slave Knight Gael. Η ολοκλήρωση ενός μεγάλου τίτλου, έρχεται με αυτό το DLC που θα είναι διαθέσιμο στις 28 Μαρτίου.