Αυτό είναι το πρώτο gaming κρεβάτι και το φτιάξανε Ιάπωνες

Ναι, πλέον υπάρχει και gaming κρεβάτι. Οι Ιάπωνες στην έδρα τους.

Οι gaming καρέκλες είναι ιδιαίτερα διαδεδομένες και σχεδόν κάθε gamer έχει και μία δική του. Ωστόσο, μία ιαπωνική εταιρεία θεωρεί ότι οι καρέκλες των gamers είναι ένα ξεπερασμένο έπιπλο, διότι δημιούργησε το πρώτο gaming κρεβάτι.

Η Bauhutte είναι μία Ιαπωνική εταιρεία που κατασκευάζει έπιπλα για gamers. Σύμφωνα με το κείμενο στην ιστοσελίδα της, το gaming κρεβάτι είναι ιδανικό για όλους τους gamers διότι δεν απαιτεί από αυτούς να σηκώνονται κάθε πρωί και να πηγαίνουν μέχρι το γραφείο.

Το gaming κρεβάτι κατά κύριο λόγο συνδυάζει όλα τα προϊόντα της Bauhutte, σε μία ενιαία βάση που επιτρέπει στον χρήστη να ξαπλώνει, να κοιμάται, και τα λοιπά.

Πώς να παίξεις τα games σου στο μάξιμουμ.

 

Αναλυτικότερα, το έπιπλο αποτελείται από μία βάση κρεβατιού με υπερυψωμένο κεφαλάρι και ενσωματωμένο γραφείο. Επιπλέον, υπάρχει βραχίονας για tablet, κομοδίνο για σνακ, ράφι για ενεργειακά ποτά, και πλευρικό τραπέζι.

Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με την Bauhutte η κουβέρτα δεν είναι μία τυπική κουβέρτα, αλλά μία gaming κουβέρτα. Επιπλέον, η εταιρεία έχει τοποθετήσει στο gaming κρεβάτι, σε ένα βολικό σημείο προσβάσιμο από κάθε μεριά του, μία λοσιόν για όλες τις χρήσεις.

Το κρεβάτι θα μπορούσε να συνδυαστεί με τις κάλτσες για gamers από την Puma, που είχαμε δει παλαιότερα.

Το gaming κρεβάτι αποτελείται από 8 διαφορετικά προϊόντα και κοστίζει ¥113,250 ή περίπου 942€. Όσο περίεργο και αν φαίνεται το concept, το συγκεκριμένο κρεβάτι μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για έναν gamer με κινητικά προβλήματα.

Η ιαπωνική του περιγραφή επισημαίνει:

Όταν ξυπνάω, μετακινούμαι από το κρεβάτι μου στο γραφείο μου. Γιατί να είναι τόσο περίπλοκο αυτό; Τα gaming κρεβάτια λύνουν αυτό το πρόβλημα. Με το που ξυπνάς μπορείς να παίξεις ένα παιχνίδι ή να παρακολουθήσεις ένα animation και να πετύχεις έναν απροβλημάτιστο κύκλο ζωής-ύπνου χωρίς κανένα εμπόδιο.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις το κρεβάτι του gamer:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved