Το Facebook άλλαξε τον κόσμο, μαζί και εσένα

Το 76% των χρηστών είναι γυναίκες. Αυτό και άλλα 9 facts που δεν γνώριζες για τον κολοσσό των social media.

Στις 4 Φεβρουαρίου του 2004, οι Mark Zuckerberg, Dustin Moskovitz, Chris Hughes και Eduardo Saverin, λανσάρουν για πρώτη φορά το Facebook για τους σπουδαστές του Harvard. Πολύ σύντομα, εκείνο θα φτάσει στο Yale, στο Columbia και στο Stanford και ύστερα σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

Η λέξη «κατέκτησε», υπό άλλες συνθήκες, θα έμοιαζε υπερβολική, σε αυτή την περίπτωση, όμως, είναι ιδανική για να μας βοηθήσει στην κατανόηση της επίδρασής του στον θαυμαστό τεχνολογικό κόσμο που ζούμε.

Η ζωή μας, η ενημέρωσή μας, οι επιχειρήσεις μας και η καθημερινότητά μας άλλαξε ριζικά από τότε που το Facebook άρχισε να ξεφεύγει από τις κλειστές κοινωνίες των πανεπιστημίων και να γίνεται μία παγκόσμια πλατφόρμα που ο καθένας μπορεί και χρησιμοποιήσει. Οι χρήστες του αυτή τη στιγμή υπολογίζονται στους 2,5 δισεκατομμύρια και αποτελεί –δικαίως- το σημείο αναφοράς των social media και αυτό γιατί μπορεί να κάνει ένα πολιτικό κόμμα να κερδίσει τις εκλογές, να αρχίσει ή και να τελειώσει μια επανάσταση, να ενώσει ή να χωρίσει δύο ανθρώπους.

Διάβασε γιατί το internet δεν πρόκειται να σε ξεχάσει ποτέ

Πόσα γνωρίζεις όμως για το Facebook; Τα 10 facts που θα διαβάσεις στις φωτογραφίες, ίσως σε βοηθήσουν να καταλάβεις καλύτερα το πώς έχει επηρεάσει τον διπλανό σου αλλά και σε εσένα. Σκέφτηκες ποτέ πώς θα ήταν η ζωή σου χωρίς εκείνο;

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved