Μπορεί κάτι καινούργιο να είναι καλύτερο;

Μπορεί να είμαστε στην καρδιά του χειμώνα αλλά όταν πρόκειται για κάτι εύγευστο, δροσερό και φρουτένιο, μπορούμε να κάνουμε εξαιρέσεις. 

Η αλήθεια είναι ότι αναζητούσαμε εδώ και καιρό κάτι εναλλακτικό στο θέμα τσιγάρο και οι επιλογές δεν ήταν ικανοποιητικές. Μέχρι που ανακαλύψαμε το myblu. Ένα ωραίο πρωινό, κάνοντας διάλειμμα για τσιγάρο, οι μύτες μας έπιασαν τη γλυκιά, φρουτένια μυρωδιά της φράουλας. Άγνωστο για το αν πρόκειται για ένα κουτί γλυκά και μετά από ένα κρυφό, σύντομο google search στο κινητό για να δω αν γιορτάζει κάποιος από τους συναδέλφους, το βλέμμα μου έπεσε πάνω σε μια μπλε συσκευή ή οποία άτμιζε μεν, μύριζε όμορφα και ήταν διακριτική δε.

Και δεν μύριζε μαλλί της γριάς με νότες από αμύγδαλο (;;;). Μύριζε, στην περίπτωση μας, Strawberry Mint, όπως μετέπειτα έμαθα από τον νεότερο myblu fan της παρέας.

Μικρό, όμορφο μεταλιζέ φινίρισμα και με προγεμισμένες κάψουλες είναι τα 3 χαρακτηριστικά τα οποία περιγράφουν αυτή τη νέα συσκευή.

Αφού όλοι ξαφνικά ήθελαν να δοκιμάσουν αυτό το νέο thing, κάποιοι από εμάς το πήραμε προσωπικά και τρέξαμε στο κοντινότερο περίπτερο για να δούμε περί τίνος πρόκειται.

Strawberry mint; Όχι μόνο. Ανακαλύψαμε πως το myblu είναι κομμένο και ραμμένο όχι μόνο για τους καπνιστές που αναζητούν την κλασική γεύση Tobacco, αλλά και αυτούς που αναζητούν κάτι πιο δροσερό, με τη γεύση Blue Ice, με βάση το μύρτιλλο, και Vanilla, με τη μαλακή γεύση και μυρωδιά βανίλιας.

Στο δρόμο για κάτι καλύτερο, βέβαια, οι προτιμήσεις στη νικοτίνη κυμαίνονται και όπως ανακαλύψαμε οι γεύσεις myblu δεν υπάρχουν μόνο σε έκδοση 0,8% και 1,6%, αλλά στη περίπτωση της γεύσης Blue Ice, μπορούμε να τη βρούμε και με 0% νικοτίνη. Το εντυπωσιακό; Δεν καταλάβαμε καμία διαφορά στη γεύση.

Αποφάσισα, εκτός γραφείου, να κάνω εγώ το “πείραμα” και να δω αν πρόκειται όντως για κάτι καλύτερο.

Κατέληξα ότι σε εμένα ταιριάζει η γεύση Blue Ice, και σταδιακά μεταβαίνω στην έκδοση της με 0% νικοτίνη.

gar2

 

Έναν μήνα χρήσης μετά, οι αλλαγές μόνο ευχάριστες είναι. Α) πέταξα τα παραδοσιακά τσιγάρα (τα οποία με το ζόρι αντέχω πια) β) το σπίτι και το αυτοκίνητο, δεν έχει πλέον την “εσάνς” (sic) του καπνεργοστασίου που μέχρι πρότινος λειτουργούσε μέσα τους αρκετές ώρες τη μέρα, και παραδόξως, δεν έχω ξεμείνει ποτέ, γιατί εκτός από το ότι η μπαταρία του myblu μου κρατάει όλη μέρα, όταν αδειάζει, φορτίζει σε περίπου μισή ώρα, βολικό!

Έχοντας δοκιμάσει σχεδόν ό,τι κυκλοφορεί στο εμπόριο, θα σταθώ σε 3-4 πράγματα που έκαναν το myblu να ξεχωρίσει για εμένα, αλλά και όσους γνωρίζω που το δοκίμασαν:

α) μικρό μέγεθος

β) γρήγορη φόρτιση

γ) προγεμισμένες κάψουλες

δ) εγγύηση 2 ετών

και bonus, το νέο πρόγραμμα επιστροφής άδειων καψουλών myblu Return, που μου επιτρέπει να βάλω το δικό μου λιθαράκι στη προστασία του περιβάλλοντος. Εν ολίγοις, συλλέγεις 10 άδειες κάψουλες οποιασδήποτε γεύσης, τις τοποθετείς μέσα στον δωρεάν φάκελο και τον επιστρέφεις στο σημείο πώλησης από το οποίο τον προμηθεύτηκες!

Για την εγγύηση, επίσης, μόνο καλά λόγια έχω να πω. Η τηλεφωνική εξυπηρέτηση με παρέπεμψε στο blu.com όπου έκανα την εγγραφή μου, και μαζί με την εγγύηση, σε λίγες ημέρες έφτασε και μία προστατευτική θήκη, δωρεάν!

Αν σου κίνησα την περιέργεια για το myblu σου συστήνω ανεπιφύλακτα να ρίξεις μια ματιά στο Facebook (myblu Greece) και στο Instagram τους @myblugr, ενώ αν είσαι ήδη...ένας από εμάς μπορείς να επικοινωνήσεις με με την myblu Care Team στο 00800126047 από σταθερό ή στο 2111065000 από κινητό



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved