Huawei Watch GT 2 is your digital trainer: Πώς θα ανεβάσεις level στα workout και τον τρόπο ζωής σου

Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, παρότι εργάζομαι σε έναν χώρο που απαιτεί να είσαι «μέσα στα πράγματα», εγώ ποτέ δεν τα πήγαινα ιδιαίτερα καλά με την τεχνολογία. Αυτό που δεν περίμενα όμως με τίποτα, είναι πως ακριβώς αυτό που απέφευγα, τελικά θα γινόταν η αφορμή που μου άλλαζε τη ζωή!

Όλα ξεκίνησαν, όταν θέλησα επιτέλους να απαλλαγώ από τα περιττά κιλά που μου είχε φορτώσει η μακροχρόνια καθιστική ζωή του γραφείου, σε συνδυασμό πάντα με την απρόσεκτη, ανθυγιεινή διατροφή. Το πρώτο βήμα ήταν να αναζητήσω το πρόγραμμα που με ενδιαφέρει και τον κατάλληλο προπονητή, μία διαδικασία που τελικά δεν οδήγησε πουθενά, αφού οι απαιτητικές και ατελείωτες ώρες στο γραφείο, δεν μου επέτρεπαν να έχω ένα αυστηρά σταθερό πρόγραμμα γυμναστικής, ούτε να δεσμεύσω κάποιον επαγγελματία. Έτσι, πήρα τη μεγάλη απόφαση να προπονούμαι μόνος, γεγονός που με έκανε να αμφιβάλλω αν θα παρουσίαζα κάποια πρόοδο. Ευτυχώς, αποδείχθηκε πως έκανα λάθος.

Συζητώντας με έναν φίλο όλα τα παραπάνω και εκφράζοντας την ανησυχία πως είναι άσκοπο να προπονούμαι χωρίς την επίβλεψη κάποιου, μου πρότεινε την ιδανικότερη και πιο… high tech λύση, την οποία δεν θα είχα σκεφτεί ποτέ μόνος! Έτσι, δεν άργησα να αποκτήσω  το Huawei Watch GT 2 για να γίνει ο δικός μου digital trainer, ο οποίος με συντροφεύει και με «επιβλέπει» 24/7! Πώς τα κατάφερα; Διάβασε το κείμενο που ακολουθεί και ετοιμάσου να αναβαθμίσεις, όχι μόνο τη φυσική σου άσκηση, αλλά και την ποιότητα ζωής σου!

2

 

Απεριόριστες δυνατότητες προπόνησης

Ποτέ δεν περίμενα πως κάνοντας δώρο στον εαυτό μου το απόλυτα στυλάτο wearable νέας γενιάς, θα άλλαζε εντελώς η έννοια του «workout», όπως την είχα μέχρι τότε στο μυαλό μου. Το γεγονός πως το «έξυπνο» ρολόι  HUAWEI Watch GT2, είναι συμβατό με δεκαπέντε διαφορετικά είδη αθλημάτων, οκτώ υπαίθρια και επτά εσωτερικού χώρου, έδωσε άλλες διαστάσεις και ενδιαφέρον στις προπονήσεις μου. Αυτό σημαίνει πως, αναλύει περίπου 190 κατηγορίες δεδομένων στοχευμένα, καταγράφει την κατάσταση μου πριν ξεκινήσω την προπόνηση αλλά και κατά τη διάρκεια αυτής, για να μπορεί να μου προτείνει μόλις τελειώσω, συμβουλές και tips που θα με βοηθήσουν να γίνω ακόμη πιο αποδοτικός.

Συγκεκριμένα, αναλύει το μεγαλύτερο ποσοστό κατανάλωσης οξυγόνου που σημείωσα ενόσω αθλούμουν, την ένταση που είχε η πιο πρόσφατη προπόνησή μου σε σύγκριση με την προηγούμενη, τον χρόνο που θα χρειαστεί το σώμα για να «αναρρώσει», και τέλος, πόσο αποτελεσματική ήταν η διαδικασία της άσκησης. Ό,τι δηλαδή θα έκανε και ένας επαγγελματίας γυμναστής. Εντυπωσιακό;

Η μεγάλη διαφορά είναι πως, στην περίπτωση ενός παραδοσιακού προπονητή και συνεπώς μίας παραδοσιακής προπόνησης, ίσως χρειαζόταν να περιοριστώ σε ένα είδος άσκησης, τώρα όμως, έχω τη δυνατότητα να δοκιμάζω τα όρια, την αντοχή και τις ικανότητές μου, στην κολύμβηση, την ποδηλασία και το τρέξιμο! Εσύ βέβαια, μπορείς να προπονηθείς… like a pro, στην αναρρίχηση, την πεζοπορία, το τρίαθλο, την ελεύθερη προπόνηση, το ελλειπτικό όργανο και το όργανο κωπηλασίας, ανεβάζοντας όλο και περισσότερο τον πήχη κάθε φορά.

Extra tip: Μάλιστα, αποθηκεύοντας στο ρολόι τα αγαπημένα μου κομμάτια, έχω τη δυνατότητα να απολαμβάνω ακόμη περισσότερο τα workout μου! Όλα αυτά ενώ ταυτόχρονα, δέχομαι κλήσεις, μηνύματα και έχω πρόσβαση στον τηλεφωνικό μου κατάλογο. Απίθανο;

1

 

Το καθημερινό μου… check up

Πέρα όμως από την προπόνηση, το μεγαλύτερο όφελος που μου παρέχει ο digital coach μου με το Huawei Watch GT 2, είναι πως μου επιτρέπει ανά πάσα στιγμή, να έχω μία πλήρη και λεπτομερή εικόνα της υγείας και του οργανισμού μου μέσω των εφαρμογών Huawei Sports και Huawei Health. Παρακολουθώντας τους καρδιακούς μου παλμούς, εντός και εκτός προπόνησης, την ποιότητα του ύπνου μου μέσω του TruSleep ™ 2.0, καθώς και τα επίπεδα του στρες μέσω του TruRelax™, μαζί με τη φυσική μου κατάσταση προσπαθώ να διαμορφώσω έναν πιο ωφέλιμο τρόπο ζωής συνολικά. Για παράδειγμα, όποτε βρίσκομαι στο γραφείο και με ειδοποιεί πως έχω πολλή ώρα να κινηθώ, δεν χάνω την ευκαιρία να καταγράψω μερικά ακόμη βήματα στον μετρητή. Με αυτόν τον τρόπο, χωρίς να πιέζομαι καθόλου, κάθε μέρα αισθάνομαι όλο και πιο όμορφα με τον εαυτό μου και τη νέα μου ζωή.

Το καλύτερο βέβαια δεν στο έχω αποκαλύψει ακόμα, αφού εκτός από άψογος coach, το Huawei Watch GT 2 μου είναι και το πιο μοντέρνο αξεσουάρ που θα μπορούσα να έχω στον καρπό μου. Με διάρκεια μπαταρίας που «αγγίζει» τις δύο εβδομάδες, πλέον το θεωρώ μία αναπόσπαστη προέκταση του εαυτού μου! Η all-in-one τρισδιάστατη γυάλινη επιφάνεια, το λεπτεπίλεπτο, κομψό μεταλλικό πλαίσιο σε συνδυασμό με το επιβλητικό καντράν της σειράς 46 mm, αντανακλά στο καμπυλωτό γυαλί του, όλη τη σιγουριά και την αποφασιστικότητα που αισθάνομαι όταν το φοράω!Αν ψάχνεις, λοιπόν, να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου τα επερχόμενα Χριστούγεννα, αυτό τότε σίγουρα πρέπει να είναι το HUAWEI Watch GT2. Επωφελήσου από την πολυαναμενώμενη Black Friday και απόκτησέ το σε ακόμη πιο οικονομική τιμή! Κυκλοφορεί σε δύο κλασικά και ευκολοφόρετα χρώματα, μαύρο και καφέ, ενώ το άνετο λουράκι του μπορεί να ταιριάξει σε κάθε σου εμφάνιση.

Όσο για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, όπως η φίλη ή η αδερφή σου οι οποίες έχουν… master στο fitness, υπάρχει ένα εξίσου στυλάτο ρολόι νέας γενιάς για γυναίκες, το οποίο θα τις βοηθήσει να αναβαθμίσουν τα workout τους, ενώ με τη μοναδική του κομψότητα θα «απογειώσει» και τις εμφανίσεις τους. Ειλικρινά, δεν υπάρχει καταλληλότερο δώρο να τους υπενθυμίζει πως θέλεις μόνο το καλύτερο για εκείνες!

Αν μου έλεγε κάποιος πριν λίγο καιρό, πως επενδύοντας στο κατάλληλο wearable, θα έχανα με τόση ευκολία τα επιπλέον κιλά που είχα, θα το είχα φροντίσει να αποκτήσω το HUAWEI Watch GT2 πολύ νωρίτερα. Χάρη σε αυτό, δεν βελτίωσα όμως μόνο την εικόνα μου, αλλά την υγεία, τη φυσική μου κατάσταση και τον τρόπο ζωής μου! Σε κάθε περίπτωση, ακόμη κι αν εσύ έχεις ήδη επαφή με τη φυσική άσκηση και ο αθλητισμός αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου, να είσαι βέβαιος πως έχοντας το συγκεκριμένο ρολόι ως «σύμμαχο» στα workout σου, πολύ σύντομα θα δεις και την επιθυμητή βελτίωση στις επιδόσεις σου!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved