Πόσα καλάθια μπορείς να βάλεις δίπλα στον Γιάννη;

Γιατί το NBA2K20 είναι το παιχνίδι που θα κολλήσουμε και φέτος.

Περισσότερα καλάθια, εκπληκτικά γραφικά, αναβαθμισμένο gameplay. Αυτά θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι τα τρία βασικά χαρακτηριστικά του νέου NBA2K20, που βρίσκεται ήδη στις κονσόλες μας και με τον Anthony Davies να φιγουράρει στο cover του.

NBA 2K20 Gameplay First 2K20 Gameplay and Info

Όμως το νέο NBA 2K δεν είναι μόνο μία ευκαιρία για να «καείς» μαζί με τους φίλους σου σε αμέτρητα ματς με θεαματικά καρφώματα, σουτ και lay-up. Μπορεί να αποτελέσει αφορμή και για να κάτσεις να προβληματιστείς για την ηθική, το από που ξεκίνησες και το πόσα μπορείς να καταφέρεις αν βάλεις κάτω το κεφάλι και δουλέψεις σκληρά. Αν στο προηγούμενο παιχνίδι ήταν ο A.I. στο MyCareer που μεσουρανούσε, τώρα έχεις στα χέρια σου τον Che, έναν τελειόφοιτο του πανεπιστημίου, που αποφασίσει να μην συμμετάσχει στο κολλεγιακό πρωτάθλημα μετά από μία άδικη συμπεριφορά που συνέβη σε συμπαίχτη του. Εδώ  όμως, βρίσκεται και η ρίζα της διασημότητας του νέου παίκτη.

 

 

Το νέο στόρι του MyCareer δεν έχει τόσο σασπένς όσο ο προκάτοχός του, αλλά κάνει κάτι διαολεμένα έξυπνο: ξεκινάει να σε μυεί στη νέα πραγματικότητα των updates που υπάρχουν στο νέο παιχνίδι. Βρίσκεις αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο πληρώνεσαι, στον τρόπο με τον οποίο προπονείσαι και, φυσικά, στον τρόπο με τον οποίο χτίζεις τον χαρακτήρα σου. Τα νέα γραφήματα σε καλούν να διαλέξεις ανάμεσα στα skills του παίκτη αλλά και να ορίσεις εσύ την φυσική του κατάσταση σε ενέργεια, δύναμη ταχύτητα κ.ο.κ. Ανώτερο gameplay και σχετικά ευκολότερο όσον αφορά την άμυνα του παίκτη και στην ακρίβεια των shoot, υπάρχει κάτι ακόμη που ξεχωρίζει. Η διαδραστικότητα του παίκτη σου. Στο NBA2K20 θα αισθανθείς πραγματικός σταρ του ΝΒΑ. Πρέπει να παραβρίσκεσαι σε πάρτι, να προσέχεις τι φοράς και να βρίσκεσαι ολοένα σε περισσότερα ραντεβού για να χτίζεις τις χορηγίες σου. Υπάρχει διαδραστικότητα με τον προπονητή και την ομάδα στα ημίχρονα και στο τέλος του παιχνιδιού, αλλά ακόμη και στον τρόπο που σπαταλάς τα VC σου. Όσο περισσότερο χτίζεις το προφίλ σου σαν σταρ, τόσες περισσότερες ευκαιρίες έρχονται στα πόδια σου. Αλλά κάνε το λάθος να απαντήσεις κάτι επιθετικό σε συνέντευξη και θα το μετανιώσεις στον αριθμό των φανς σου.

 

Το κυρίαρχο στοιχείο, είναι ο τρόπος της λήψης των αποφάσεων του παίκτη σου που έχει ακόμη περισσότερη ελευθερία. Οι περισσότεροι μπορεί να θέλουν να σταθούν στο gameplay, αλλά για εκείνον που θα καθίσει μόνος του για το single mode, χρειάζεται το κάτι παραπάνω. Και αυτό, είναι να υπάρχει πάντα ένα μικρό στόρι που είναι έτοιμο να παρουσιαστεί με την κάθε κίνηση που κάνεις για την καριέρα σου. Με αυτόν τον τρόπο, δεν παίζεις απλά άλλο ένα ματς. Χτίζεις το είναι σου. Ποτέ ξανά το παιχνίδι στα drafts του ΝΒΑ, δεν ήταν τόσο συναρπαστικό.

 

 

Το NBA2K20, κυκλοφορεί για PS 4, Xbox One, Microsoft Windows, Nintendo Switch και iOS.4 SHARES