Με το Black Swan η πολυτέλεια πάει σε άλλο επίπεδο

Έχεις ακούσει ποτέ γιοτ με πισίνα-καταρράκτη;

Για όσους πιστεύουν στους οιωνούς η εμφάνιση ενός μαύρου κύκνου δεν είναι πάντα θετικό γεγονός, καθώς σηματοδοτεί τη δραματική αλλαγή των γύρω δεδομένων και προκαλεί αμφιβολίες. Στην περίπτωση ωστόσο αυτού του Μαύρου Κύκνου –για την ακρίβεια του superyacht Black Swan- δεν χωρά καμία αμφιβολία.

 

 

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα σκάφος σε μέγεθος πλοίου το οποίο βρίσκεται σε στάδιο σχεδιασμού, με μαύρο χρώμα που δικαιολογεί τον ιδιαίτερο τίτλο του, που θα έχει την ευχέρεια να κινείται με την εξαιρετική για το μέγεθός του ταχύτητα των 32 μιλίων ανά ώρα (κινητήρας 23 χιλιάδων ίππων είναι αυτός) ενώ θα ξεχειλίζει πολυτέλεια. Το μεγάλο του χαρακτηριστικό είναι η πισίνα σε σχήμα καταρράκτη, η οποία μπορεί να λειτουργήσει και σαν… νεροτσουλήθρα προς τη θάλασσα.

Αυτό όμως που το κάνει να ξεχωρίζει είναι «η απλότητα του desing και η ιδιαίτερη αεροδυναμική που του δίνουν απειλητικό χαρακτήρα στο νερό», τονίζει ο σχεδιαστής του Timur Bozca.

Το υπερ-πολυτελές Black Swan διαθέτει επίσης κατάστρωμα, μπαλκόνια (6 σουίτες) για τους 12 επισκέπτες που θα φιλοξενεί αλλά και ελικοδρόμιο στην οροφή.

Για την ώρα δεν έχει ξεκινήσει η κατασκευή του, ωστόσο φημολογείται ότι η τιμή εκκίνησής του θα είναι στα 10 εκατομμύρια δολάρια.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved