Το τέλειο δώρο για κάθε φαν των arcade

Ειδικά αν μεγάλωσε με Star Wars.

Εάν πέρασες την παιδική σου ηλικία τη δεκαετία του ’80 και του ’90, τότε μπορείς πολύ εύκολα να εκτιμήσεις την αξία μιας Arcade Games κονσόλας. Πόσο δε, μάλλον όταν περιέχει και παιχνίδια που έχουν να κάνουν με το έπος του Star Wars.

Η εταιρεία Arcade1Up βγάζει στην αγορά το γνωστό σε όλους «κουτί» και περιέχει μέσα παιχνίδια βασισμένα στην original τριλογία του George Lucas και συγκεκριμένα το «A New Hope», το «Empire Strikes Back» και το «Return of the Jedi», με το κόστος να φτάνει τα 500 δολάρια.

 

Η κονσόλα έχει ύψος περίπου 1.30μ, ιδανικό τόσο για ενήλικες όσο και για τους μικρούς φίλους που θέλουν να «καούν» με τις ώρες διαλύοντας αυτοκρατορικά Starfighters. Φυσικά δεν λείπουν από την κονσόλα και οι απαραίτητες «πινελιές» νοσταλγίας, με τη μαύρη οθόνη και τα έντονα χρώματα να σχηματίζουν τους ήρωες και τους… εχθρούς του παιχνιδιού. Οι παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει και οι πρώτοι τυχεροί αναμένεται να το έχουν στα σπίτια τους, τον ερχόμενο Νοέμβριο.

 

D8 BTgNUEAAmzNW

 

Η Arcade1Up όμως δεν έμεινε εκεί και μαζί με τη version του Star Wars, φέρνει ακόμα μια κονσόλα με πρωταγωνιστές τους ήρωες της Marvel. Πρόκειται για μια παιχνιδομηχανή  στο ίδιο μοτίβο με αυτή του Star Wars, με βάση τα κλασικά Arcade Games, όμως πιο προσιτή στην τιμή.

Θα περιλαμβάνει τίτλους παιχνιδιών όπως το «The Punisher», το «Super Heroes Marvel» και το «X-men», ενώ η τελευταία έκπληξη της εταιρείες αναμένεται το ερχόμενο φθινόπωρο με πρωταγωνιστές τα Χελονονιντζάκια.

 

https blogs images.forbes.com andyrobertson files 2019 06 cabs

Εδώ θα πρέπει να προσθέσουμε πως η ArcadeUp1 διαθέτει ήδη ένα δυνατό «ρόστερ» έχοντας βγάλει στην αγορά τίτλους όπως το Galaga, το Pac-Man, το Mortal Kombat, το Street Fighter.

Οπότε όπως καταλαβαίνετε, έρχονται φρικτές οικονομίες γιατί ο χειμώνας θα μας βρει μπροστά από μια οθόνη.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved