H NASA επιτρέπει δωρεάν downloading σε όλες τις διαστημικές φωτογραφίες

Για κάθε εθισμένο στην αστροφυσική.

Η NASA προσπαθεί εμπράκτως να κρατήσει το κοινό της αφοσιωμένο και να το διευρύνει ακόμη περισσότερο, προσελκύοντας το στον κόσμο του διαστήματος. Πώς το κάνει; Δίνοντας πρόσβαση σε όλους σε μία πλατφόρμα γεμάτη φωτογραφίες και βίντεο, όπου μπορούν να κατεβάσουν τα πάντα δωρεάν.

Είτε είστε λάτρης της αστρονομίας, είτε απλώς όπως σας αρέσει να κοιτάζετε τα αστέρια, υπάρχει άφθονο υλικό για να εξερευνήσετε και να προσθέσετε στη συλλογή σας. Κανένα από αυτά δεν έχει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας (εφ 'όσον δεν χρησιμοποιείται εμπορικά), ενώ μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα αρχεία των ιστορικών αποστολών της NASA είτε να παρακολουθήσετε αυτό που συμβαίνει live.

Τα αρχεία περιλαμβάνουν φωτογραφίες του Γαλαξία από το τηλεσκόπιο Hubble, υλικό από γνωστούς αστροναύτες και απίστευτες εικόνες του Κρόνου από την ιστορική αποστολή «Cassini».

Μπορείτε επίσης να δείτε φωτογραφίες σχετικές με μεμονωμένους πλανήτες, animations της NASA που σχετίζονται με τη Γη και αρχεία από διάφορες αποστολές

Επισκεφτείτε και κατεβάστε αβέρτα εδώ

Ιδού και ένα κομμάτι του υλικού:

 

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved