Ηλεκτρικό πατίνι για χομπίστες

Ιδανικό εργαλείο για βόλτα όταν οι άλλοι πήζουν στην κίνηση.

Σήμερα το πρωί όπως έκανα scrolling σαν μουρλός στο facebook έπεσα πάνω σε μια επέτειο που μου μαύρισε την ψυχή: συμπληρώθηκαν λέει 20 χρόνια από την μέρα που κυκλοφόρησε το “Drinking in LA” των Bran Van 3000, το μόνο συγκροτήματος στην ιστορία που έκανε καριέρα με όνομα για φριτέζα

Σαν σήμερα μου φαίνονται τα χρόνια του γυμνασίου που αλωνίζαμε Αργυρούπολη, Γλυφάδα με τα σκέιτ και τριπάραμε με το τραγούδι. Και τώρα έχω βάλει και κιλά, ούτε μηχανάκι δε μπορώ με ευκολία να καβαλήσω…

Αλλά για όλα υπάρχει μία λύση, έτσι έχω φτάσει να πιστεύω με τα χρόνια. Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν μου «πετάρισε» η καρδούλα μου με αυτό εδώ το μαραφέτι που ψάρεψα στο νετ. Γιατί πια η ηλικία ζητάει κάτι σε ηλεκτρικό πατίνι και όχι παραδοσιακό σκέιτ. Δεν είμαστε για να κουραζόμαστε.

Σκέιτ αντοχής για χαλαρές διαδρομές

Το E-Go2 είναι δεν είναι σκέιτ υψηλών επιδόσεων. Το αντίθετο, «σκυλί του πολέμου» είναι. Δεν κωλώνει ποτέ, δεν κουράζεται, δεν σταματάει για κανένα λόγο, έχει αντοχή σαν του Γκατούζο στα ντουζένια του.

Εκεί που τα άλλα της αγοράς βγάζουνε δε βγάζουνε τα 12 χλμ αυτονομίας, αυτό εδώ βγάζει κοντά στα 30 χλμ. Ούτε τον φορτιστή του δεν θα χρειάζεται να πάρεις μαζί σου. Το «σκυλί του πολέμου» κουβαλάει έναν κινητήρα  400 watt και πιάνει τελικές ταχύτητες 20 χλμ την ώρα. Σαφώς πιο γρήγορα από εσένα «μάστορα» όταν πήζεις με το ΙΧ σου στην Κηφισίας!

Η εταιρεία που το βγάζει λέγεται Yuneec και είναι κινέζικη. Μη στραβώνεις τα μούτρα σου, δεν κάνει. Η νέα μεγάλη δύναμη της γης, ο «κομμουνιστικός» γίγαντας της Άπω Ανατολής, βγάζει πια τεχνολογικά προϊόντα με «άντερα». Σκέψου μονάχα τον χαμό που πια γίνεται με το HUAWEI κινητά, τα smartphones που κανείς δε χλευάζει πια την καταγωγή τους. Το Made in China πια δε σημαίνει απαραίτητα «σαπίλα» στην ποιότητα κατασκευή.

Με κοντά στα 700 «γιούρια», εκεί που τα άλλα συνήθως κάνουν κοντά στο χιλιάρικο γίνεται δικό σου. Δεν λέμε ότι είναι λίγα, απλά είναι λιγότερο από τα άλλα. Και επαναλαμβάνω ότι έγραψα και στον τίτλο: το πατίνι είναι για χομπίστες.

Και για να στο κάνω πιο λιανά: Αδέρφια αυτό εδώ είναι πατίνι για αρχόντους που δε ζούνε τη ζωή τους στα άκρα, χαλαρά την ζούνε.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved