Στην Κίνα πάνε σε άλλο επίπεδο την απαγόρευση παιχνιδιών

Και σε μια χώρα με πάνω από 2 δις gamers, δεν το λες και σοφή κίνηση.

Στην Κίνα μπορεί να ξεκίνησε και πάλι η διαδικασία αποδοχής νέων παιχνιδιών, όμως το τμήμα προπαγάνδας του Υπουργείου Τύπου της χώρας εξέδωσε νέους κανόνες σε ό, τι αφορά την πώληση παιχνιδιών. Αυτές οι απαγορεύσεις (γιατί για τέτοιες πρόκειται) θα βάλουν ένα μεγαλοπρεπέστατο STOP στην εισροή παιχνιδιών από τις χώρες της Δύσης στην Κίνα με συγκεκριμένο περιερχόμενο.

Αυτοί οι νέοι κανόνες λοιπόν απαγορεύουν τα παιχνίδια με τζόγο, τα παιχνίδια που αναφέρονται στην ιστορία της αυτοκρατορικής Κίνας και φυσικά τα παιχνίδια με αιματοκύλισμα και πτώματα.

Στο παρελθόν αρκετές χώρες προσπάθησαν να καταπολεμήσουν την δημιουργία παιχνιδιών με έντονο το στοιχείο της βίας με τους προγραμματιστές να βρίσκουν λύση, αλλάζοντας απλώς το χρώμα του αίματος. Αυτά τα κόλπα όμως, δεν περνούν στους Κινέζους που απλώς απαγόρευσαν κάθε ιδέα αίματος.

Πολλοί δημιουργοί παιχνιδιών επιθυμούσαν (και επιθυμούν ακόμα προφανώς) το άνοιγμα της αγοράς προς την Κίνα, καθώς από μόνη της αποτελεί μια τεράστια βάση παικτών, η οποία μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο.

Οι κανόνες αυτοί όμως, εμποδίζουν τα πλάνα τους, καθώς απαιτούνται μεγάλες αλλαγές σε πολλούς και διάσημους τίτλους παιχνιδιών, προκειμένου να πάρουν την έγκριση των Κινέζων αξιωματούχων.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved