Έχουμε τις πρώτες πληροφορίες για το Playstation 5

Έρχεται με άγριες διαθέσεις.

O Mark Cerny, ο άνθρωπος πίσω από Playstation 4, μίλησε στο περιοδικό Wired και έκανε τις πρώτες αποκαλύψεις για την κονσόλα που όλοι περιμένουμε. Αυτή δεν είναι άλλη από το Playstation 5 ή PS5 ή «σύστημα νέας γενιάς» όπως το αποκαλούν οι άνθρωποι της Sony. Αυτό που πρέπει να ξέρεις, είναι πως θα κυκλοφορήσει μέσα ή μετά το 2020. Σίγουρα δεν πρόκειται να το δεις κάτω από την τηλεόρασή σου μέσα στο 2019. Δίσκος SSD, backwards compatibility και φυσικά θα δέχεται δισκάκια. Αυτά είναι τα βασικά που αποκάλυψε ο Mark Cerny.

Όπως είναι λογικό, τα χαρακτηριστικά θα δυναμώσουν, όπως και τα γραφικά. Αυτό που πρέπει να μας χαροποιεί ιδιαίτερα, είναι η αλλαγή σκληρού δίσκου σε SSD αφού ο χρόνος φόρτωσης ενός παιχνιδιού θα γίνει πιο γρήγορος.

Και τώρα στα περίπλοκα: Οι επεξεργαστές θα είναι AMD Ryzen και κάρτα γραφικών custom Radeon, που χρησιμοποιήθηκε πρόσφατα και υπόσχεται καλύτερα αποτελέσματα στα γραφικά. Επίσης, το PS5 θα μπορεί να «σηκώσει» παιχνίδια με ανάλυση 8Κ. Οι πρώτες πληροφορίες είναι ενθαρρυντικές, αναμένουμε -ελπίζουμε σύντομα- και τις υπόλοιπες. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved