Με το Tile δεν θα χάσεις ποτέ ξανά το πορτοφόλι σου

Ούτε τα κλειδιά σου.

Σχεδόν κάθε μέρα, πάνω στη βιασύνη σου να πας στη δουλειά, μπορεί να ξεχάσεις κάπου το πορτοφόλι σου, ή να το κρύψεις σε ένα σημείο που δεν θα πήγαινε ποτέ το μυαλό σου, χωρίς να το θέλεις. Δεν είναι πάντα το πορτοφόλι σου όμως. Κάποιες φορές μπορεί να είναι τα κλειδιά σου, τα ακουστικά σου ή το κινητό σου. Όλοι έχουμε βρεθεί σε αυτή τη θέση και η αλήθεια είναι πως δεν είναι ευχάριστη. 

To Tile λοιπόν, είναι  εδώ για να σε βγάζει από αυτή τη δύσκολη θέση εύκολα και άμεσα. Η μικρή αυτή συσκευή λειτουργεί με Bluetooth. Μέσω της εφαρμογής του κινητού σου και με τον ήχο που θα βγάζει το χαμένο σου αντικείμενο, θα το βρίσκεις. Η εφαρμογή κρατά επίσης ιστορικό της ώρας και της τοποθεσίας που βρέθηκε την τελευταία φορά το αντικείμενο.

 

 

Μία ακόμη πρωτοτυπία, είναι πως λειτουργεί και αντίστροφα. Μπορεί να μην βρίσκεις το κινητό σου, όμως με το Tile που μπορεί να έχεις τοποθετημένο στο μπρελόκ των κλειδιών σου, πατώντας δύο φορές το κουμπί, ενεργοποιείς την αντίστοιχη συσκευή στο κινητό σου. Η εφαρμογή ανίχνευσης φτάνει τα 45 μέτρα, κάτι που βοηθά στην εύρεση αντικειμένων που μπορεί να έχεις χάσει και εκτός σπιτιού. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved