associated press Η συμβουλή του μεγιστάνα Γουόρεν Μπάφετ για να βγάλεις χρήματα

Αποκαλύπτει ένα “χρυσό tip” που δεν πρέπει να ξεχάσεις ποτέ.

Ξέρεις πού βρίσκεται το μυστικό της επιτυχίας; Στην επικοινωνία. Αυτό, τουλάχιστον, ισχυρίζεται ο μεγιστάνας και δισεκατομμυριούχος, Γουόρεν Μπάφετ. Ο θρυλικός επενδυτής επισημαίνει τη σπουδαιότητα των ικανοτήτων στην επικοινωνία και συμβουλεύει, όσους νέους ενδιαφέρονται, να εξασκήσουν τις ικανότητές τους στην επικοινωνία, προκειμένου να κερδίσουν περισσότερα χρήματα.

«Μπορεί να έχεις όλη τη διανοητική ικανότητα του κόσμου, αλλά θα πρέπει να είσαι σε θέση να τη μεταδώσεις. Ο μοναδικός εύκολος τρόπος να κερδίσεις 50% παραπάνω από ό,τι βγάζεις τώρα είναι εξασκώντας τις ικανότητες επικοινωνίας, τόσο γραπτώς όσο και προφορικώς» λέει ο Μπάφετ σε ένα βίντεο που ανέβασε στο LinkedIn.

Bernard Arnault: O μεγιστάνας που ξεπέρασε τους Bezos - Musk

«Εάν δεν μπορείς να επικοινωνήσεις, είναι σαν να κλείνεις το μάτι σε ένα κορίτσι μέσα στο σκοτάδι: δεν γίνεται τίποτα. Μπορείς να έχεις όλη τη διανοητική ικανότητα του κόσμου, αλλά θα πρέπει να είσαι σε θέση να τη μεταδώσεις. Και η μετάδοση είναι επικοινωνία».

 

 

Έναν χρόνο πριν, ο Μπάφετ έδωσε σε απόφοιτους του Πανεπιστημίου Nebraska Lincoln 5 συμβουλές, συμπεριλαμβανομένης κι εκείνης να επικοινωνούν σωστά. Επίσης, τους είπε να βρουν μια δουλειά που «ανυπομονούν να πηγαίνουν κάθε μέρα, να διαβάζουν περισσότερο και να εκτιμούν ποιοι είναι, καθώς και να μην μετρούν την επιτυχία με τα λεφτά ή τη δόξα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved