6 κοινές συνήθειες που έχουν οι μεγαλύτεροι μεγιστάνες στον κόσμο

Πώς μπορείς να τις εφαρμόσεις στην καθημερινότητά σου;

Πώς είναι άραγε να έχεις λυμένα όλα τα οικονομικά σου προβλήματα και να ζεις μια άλλη εντελώς πραγματικότητα από αυτήν που βιώνεις καθημερινά. Πώς είναι να ζεις σε συνθήκες που όλα μοιάζουν εξωπραγματικά; Πώς θα ήταν να είσαι έστω μία ημέρα στη θέση ενός εκατομμυριούχου; Λοιπόν, αυτό δεν μπορούμε να στο προσφέρουμε, αλλά ό,τι πιο κοντινό έχουμε σε αυτό είναι να δούμε μερικές από τις κοινές συνήθειες τους, σύμφωνα με τον Faron Daugs που είναι Certified Financial Planner και οικονομικός σύμβουλος με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας. Τα παρακάτω είναι οι διαπιστώσεις του από τους πελάτες του.

«Καλός μισθός» ή εργασιακό περιβάλλον: Ένα δίλημμα που βασανίζει όλους μας

1. Αποφεύγουν τα χρέη

Η αποφυγή οποιουδήποτε χρέους είναι σίγουρα μια συνήθεια που μπορεί να βοηθήσει τουλάχιστον να μην έχεις παραπάνω έγνοιες. Να χρεώνεσαι μόνο ό,τι ξέρεις ότι μπορείς να εξοφλήσεις και να αποφεύγεις «παχουλές» αγορές με την πιστωτική σου.

2. Αυτοκίνητα

Συνήθως τα αυτοκίνητα υποτιμώνται σε αξία, έτσι φαίνεται ότι οι πλουσιότεροι άνθρωποι ναι μεν αγοράζουν, αντί να μισθώνουν οποιοδήποτε νέο αυτοκίνητο με σκοπό να το κρατήσουν για ένα μεγάλο διάστημα.

5 συμβουλές για να βάλεις στην άκρη χρήματα

3. Επενδύουν

Μόλις έχουν οικονομικό πλεόνασμα αυτό που προσπαθούν να κάνουν είναι να επενδύσουν. Σε αυτό το πλαίσιο μπορείς να βεβαιωθείς ότι συμμετέχεις σε σχέδια και προγράμματα που μπορούν να έχουν πολλαπλά οφέλη. Αυτός είναι ένας τομέας όπου είναι χρήσιμο να συμβουλευτείς και κάποιον επαγγελματία για να σε βοηθήσει.

4. Αναζητούν άλλες εισοδηματικές ροές

Πολλοί από τους πελάτες του Faron Daugs διαφοροποιούν τα επενδυτικά τους χαρτοφυλάκια, για παράδειγμα μπορούν να αγοράζουν ακίνητα, που να τους δίνουν παθητικό εισόδημα. Ο μέσος άνθρωπος μπορεί να μην έχει πολλά ακίνητα, αλλά μπορείς να στοχεύεις στο ένα ακίνητο.

5. Αποταμίευση για τα παιδιά

Τα προγράμματα αποταμίευσης χρημάτων για τα παιδιά έχουν μεγάλα πλεονεκτήματα. Για παράδειγμα έχουν μακροπρόθεσμα οφέλη, καθώς θα μπορείς να εξασφαλίσεις ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά σου.

6. Εκμεταλλεύονται ό,τι μπορούν επαγγελματικά

Αξίζει να δεις τι προσφέρει η εταιρεία σου και να μπορέσεις να το εκμεταλλευτείς ανάλογα. Για παράδειγμα, μπορεί να προσφέρει σεμινάρια αλλά και προγράμματα για να σε βοηθήσουν στην εξέλιξη της επαγγελματικής σου πορείας.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved