Πώς να επιλέξεις σωστά δώρο για εκείνη χωρίς άγχος

Όλα είναι περισσότερο απλά από ότι φαίνονται.

Αφορμή για το συγκεκριμένο άρθρο στάθηκε η συνέντευξη του Θοδωρή Αθερίδη που αναφέρθηκε στο πώς διαλέγει τα δώρα που θέλει να κάνει στη σύντροφό του, Σμαράγδα Καρύδη. Ανάμεσα στα άλλα είπε στο «Happy Day»: «Δεν μπορώ να κάνω δώρο σε γυναίκα ρούχο, αν δεν την έχω μαζί μου, γιατί είναι οι πιο περίεργες του κόσμου. Μπορεί να της πάρεις κάτι καταπληκτικό και να μην το βάλει ποτέ. Όταν θέλω να πάρω δώρο στη Σμαράγδα, την παίρνω μαζί μου. Σε γυναίκα μην τολμάτε να της παίρνετε δώρο, εκτός κι αν είναι μονόπετρο. Αν και εκεί, μπορεί να της αρέσει το άλλο από αυτό που πήρες».

Αυτή είναι η άποψη του Θοδωρή

Εκεί έχει καταλήξει ο ηθοποιός και καλά κάνει, εμείς ωστόσο έχουμε διαφορετική άποψη. Ας το αναλύσουμε. Αρχικά ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και αυτό σημαίνει πώς μπορεί μία γυναίκα να είναι περισσότερη απαιτητική όσον αφορά το γούστο της σε ένα δώρο, όμως αυτό δεν είναι ο κανόνας. Αν δεν έχεις πάρει κανένα δώρο, τότε είναι ακόμη χειρότερα. Σε πρώτη φάση όπως έχουμε ξανά γράψει είναι πολύ σημαντικό να της αγοράσεις κάτι, ακόμη και αν σε αγχώνει αυτό.

Καταρχάς, όταν μπαίνουμε στη διαδικασία να πάρουμε ένα δώρο σε κάποιον αυτό από μόνο του είναι μία κίνηση σκέψης, χωρίς να μιλάμε για «ματεριαλισμό» - όμως στα πλαίσια μίας συσχέτισης που έχουμε με κάποιον άνθρωπο είναι μία ωραία χειρονομία. Δεν αρκεί, βέβαια μόνο αυτό αλλά είναι ένα ακόμη highlight μιας συνολικής καλής συμπεριφοράς. Mόνο ότι θα μπεις στη διαδικασία να σκεφτείς έναν φίλο σου ή τη σύντροφό σου μόνο θετικά μπορεί να εκτιμηθεί.

Ποια δώρα αρέσουν περισσότερο στους άντρες

Από εκεί και πέρα…

Για να είμαστε ειλικρινείς μετράει και λίγο η επιλογή σου. Δεν είναι ανάγκη να είναι το πιο ακριβό δώρο που μπορείς να της κάνεις και αν είναι δίπλα σου ένας άνθρωπος σε αυτή την φιλοσοφία, ίσως θα έπρεπε να έχεις κάποιες επιπλέον σκέψεις. Ωστόσο, σίγουρα ένα καλαίσθητο δώρο και μια αγορά που να είναι στα γούστα της θα μετρήσει θετικά. Δεν χρειάζεται να είναι το ψαγμένο δώρο, αλλά κάτι το οποίο ειδικά αν έχετε σχέση να της δώσεις να καταλάβεις ότι την έχεις κατανοήσει. Να σημειώσω εδώ πώς το δώρο που θα πάρεις εξαρτάται και από το πόσο καιρό γνωρίζεστε.

Σίγουρα, δεν έχεις την ίδια άνεση να επιλέγεις δώρα για έναν άνθρωπο που γνωρίζεστε εδώ και μερικούς μήνες, με έναν άνθρωπο που τον ξέρεις χρόνια. Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό! Θα σου πρότεινα στην πρώτη περίπτωση να πας λίγο πιο safe και να μην επιλέξεις ρούχα. Δεν χρειάζεται να είναι ένα πολύ προσωπικό δώρο. «Παίξε» πιο ουδέτερα, όπως το άρωμά της αν το ξέρεις ή μία τσάντα. Φαντάζομαι και εκείνη θα το καταλάβει. Σκέψου απλά πώς μπορεί να έχει νόημα το δώρο σου και τον λόγο που το πήρες. Μπορείς ακόμξη να της πάρεις ένα  κόσμημα, ασημένιο. Είναι μία καλή επιλογή, θα το φοράει και θα σκέφτεται ότι είναι από εσένα. 

Στην περίπτωση που έχετε σχέση να της πάρεις για δώρο, ό,τι ρούχο νομίζεις ότι θα της αρέσει. Αν δεν πετύχεις σωστά το νούμερο ή την εφαρμογή, το αλλάζει δεν έγινε και κάτι. Μπες εσύ σε μία διαδικασία αναζήτησης και μην αγχώνεσαι, θα το εκτιμήσει και αν δεν το κάνει τότε αυτή έχει το πρόβλημα.

 

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved