Η τράπουλα Notorious B.I.G είναι μία ωδή στη ζωή και την κληρονομιά του rapper

Αν θέλεις να βάλεις λίγη rap στην μπιρίμπα σου, τότε δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου.

Για όσους μεγάλωσαν στη δεκαετία του ’90, γνωρίζουν ότι ο Notorious BIG αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα rap του πλανήτη. Μάλιστα η δολοφονία του γιγάντωσε το μύθο του και ο ίδιος ζει μέσα από τα τραγούδια του. Αν είσαι από εκείνους που σου αρέσει η τράπουλα και τα τυχερά παιχνίδια, τότε σε αυτό το άρθρο θα συναντήσεις έναν πραγματικό θησαυρό.

 

 

Υπεύθυνοι γι’ αυτόν είναι τα παιδιά από το Theory 11. Πρόκειται για 11 καλλιτέχνες που καταπιάνονται με τη δημιουργία premium τραπουλόχαρτων και η συγκεκριμένη σειρά παράγεται σε συνεργασία με το ίδρυμα «The Notorious BIG Estate». Τα τραπουλόχαρτα Notorious BIG επιλέχθηκαν σχολαστικά για να αντικατοπτρίζουν τη ζωή και την κληρονομιά του θρυλικού rapper και κοστίζουν 19.95 δολάρια. Αποδίδουν έναν φόρο τιμής σ’ έναν από τους σπουδαιότερους rapper όλων των εποχών και είναι ιδανικά σε περίπτωση που θέλεις να προσθέσεις λίγη rap ατμόσφαιρα στην βραδιά poker ή μπιρίμπας. Ο Biggie Smalls πούλησε 28.000.000 δίσκους μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, εδραίωσε την ιδιότητά του ως «Βασιλιάς της Ανατολικής Ακτής» και τα κομμάτια του αποτελούν φάρο πολιτισμού για τους αδικημένους της ζωής.

Όταν ο Notorious B.I.G. έγραφε ιστορία εμείς δεν ξέραμε τι σημαίνει hip hop

Σε κάθε χαρτί της τράπουλας θα συναντήσεις μια σειρά από αναφορές και στίχους για την πατρίδα του rapper και τις ρίζες του, καθώς αποτελούσε την επιτομή της καρδιάς και της ψυχής του Μπρούκλιν. Θα ανακαλύψεις εμβληματικούς στίχους και αναφορές στη δισκογραφία του Notorious BIG, από τραγούδια όπως το "Juicy", το "Big Poppa", το "I Got A Story To Tell" και πολλά άλλα.

Κάθε φορά που κρατάς την τράπουλα στα χέρια σου, θα τραγουδάς τα κομμάτια που διαμόρφωσαν για πάντα τον κόσμο του χιπ χοπ. Θα περιμένουμε και κάτι αντίστοιχο με τον 2Pac.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved