Γιατί όταν κοιμάσαι καλύτερα, είσαι στην καλύτερη δυνατή φόρμα

Για τους περισσότερους από εμάς η σύγχρονη καθημερινότητα είναι κάτι περισσότερο από απαιτητική. Γραφείο, επαγγελματικά ραντεβού, κοινωνικές υποχρεώσεις, προπονήσεις. Κάπου ανάμεσα στις μετακινήσεις από και προς το γραφείο και τις επισκέψεις στο γυμναστήριο, λοιπόν, νιώθουμε συχνά τις δυνάμεις μας να μας εγκαταλείπουν.

Τι και αν προπονούμαστε πέντε φορές την εβδομάδα; Υπάρχουν ημέρες που τα workout στο γυμναστήριο ή τα project στο γραφείο «βγαίνουν» με δυσκολία. 

Πώς γίνεται, λοιπόν, η επόμενη μέρα να μας βρίσκει στην καλύτερη δυνατή φόρμα; Πώς θα βοηθήσουμε τον εαυτό μας να είμαστε κάθε μέρα πιο παραγωγικοί στο γραφείο, να ολοκληρώνουμε με άνεση τις προπονήσεις μας και να έχουμε περισσότερη ενέργεια; Αρκεί μία ματιά στη ρουτίνα του ύπνου μας, για να πάρουμε τις απαντήσεις που θέλουμε!

Μία φυσική επιλογή για να ρυθμίζουμε καλύτερα τον ύπνο μας  

Είτε κάνουμε γυμναστική κάθε μέρα, είτε έχουμε «εξοπλίσει» το γραφείο μας με τα πιο εξελιγμένα τεχνολογικά gadget, πιθανότατα δεν φταίει ο γυμναστής μας ή ο «εξοπλισμός» στο σπίτι και το γυμναστήριο, για το γεγονός ότι δυσκολευόμαστε να προπονηθούμε και να δούμε αποτελέσματα ή δεν είμαστε όσο παραγωγικοί θα θέλαμε. Η αιτία μπορεί να είναι κάτι που ενδεχομένως δεν είχαμε φανταστεί και που έχει σχέση με το πώς και το πόσο κοιμόμαστε κάθε βράδυ, όπως πολύ εύστοχα μας υπενθύμισε η καμπάνια για το ZzzQuil NATURA!

Τι είναι το ZzzQuil Natura και γιατί αξίζει την προσοχή μας; Πρόκειται για ένα συμπλήρωμα διατροφής με μελατονίνη* -είναι γνωστή και ως «ορμόνη του ύπνου» που παράγεται φυσικά από το σώμα μας- και βοτανικά εκχυλίσματα, όπως χαμομήλι, λεβάντα και βαλεριάνα, που μειώνει τον χρόνο που χρειάζεται κάποιος για να αποκοιμηθεί. Και ένα ζελεδάκι ZzzQuil Natura 30 λεπτά προτού ξαπλώσουμε, είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να κοιμηθούμε, όπως ορίζει η φύση.

rat2

Για την ακρίβεια, το ZzzQuil Natura έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει άτομα που έχουν σημάδια κούρασης και έλλειψης ενέργειας, επειδή δυσκολεύονται και συνεπώς, αργούν να κοιμηθούν τα βράδια. Μάλιστα, το συγκεκριμένο συμπλήρωμα διατροφής ρυθμίζει τον κύκλο ύπνου-εγρήγορσης με φυσικό τρόπο και χωρίς να αφήνει αίσθημα υπνηλίας την επόμενη μέρα, είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνη Β6 και μας βοηθά να απολαμβάνουμε τα οφέλη του ύπνου, χωρίς να προκαλεί εθισμό.

Όσο για το γιατί αξίζει να δώσουμε έμφαση στον ύπνο μας, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι μπορεί να έχει πολλαπλά οφέλη στην καθημερινότητά μας. Να αναφέρουμε απλώς ότι ο επαρκής ύπνος μπορεί να αυξήσει τις επιδόσεις και την αντοχή μας στις προπονήσεις, να μειώσει τα επίπεδα κούρασης, να συμβάλλει στη σωστή λειτουργία του εγκεφάλου, να τονώσει το ανοσοποιητικό μας σύστημα και γενικά, να μας βοηθήσει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, πιο παραγωγικοί και να έχουμε περισσότερη ενέργεια.

Αν αναλογιστούμε δε ότι ο ύπνος καταλαμβάνει περίπου το ένα τρίτο του συνολικού χρόνου ζωής μας, καταλαβαίνουμε γιατί ένα ζελαδάκι ZzzQuil Natura προτού ξαπλώσουμε, μπορεί να βοηθήσει κάτι πολύ σημαντικό.

rat3

Αν η επόμενη μέρα, λοιπόν, θέλουμε να μας βρίσκει στην καλύτερη δυνατή φόρμα για να κάνουμε ό,τι μας γεμίζει, να έχουμε περισσότερη ενέργεια για να είμαστε πιο παραγωγικοί στο γραφείο και να ολοκληρώνουμε με άνεση τις προπονήσεις μας, τότε είναι σημαντικό να δώσουμε βάση στον ύπνο μας.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως κάποιοι από τους πιο επιτυχημένους ανθρώπους στον κόσμο αναφέρονται ξανά και ξανά στη σημασία του ύπνου στη ζωή τους. Διότι όταν κοιμόμαστε όσο χρειάζεται ο οργανισμός μας, νιώθουμε στα καλύτερά μας.

Με λίγα λόγια, το ΖΖQuil Natura μπορεί να μας βοηθήσει να κάνουμε έναν ύπνο, όπως ορίζει η φύση και να δώσουμε το 100% του εαυτού μας, σε όποιον στόχο θέλουμε να «κατακτήσουμε»!

*Η μελατονίνη συμβάλλει στη μείωση του χρόνου που χρειάζεται κανείς για να κοιμηθεί. Πάρτε 1 ζελεδάκι 30 λεπτά πριν από τον ύπνο και αφήστε τουλάχιστον 6 ώρες διαθέσιμου ύπνου. Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία υγείας εάν αντιμετωπίζετε μακροχρόνιες δυσκολίες στον ύπνο, πριν πάρετε αυτό το συμπλήρωμα διατροφής εάν είστε έγκυος, προσπαθείτε να μείνετε έγκυος ή θηλάζετε, εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα υγείας, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή πάσχετε από χρόνια νόσο, εάν παίρνετε άλλα υπνωτικά. Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ:87839/3-9-2020. Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ. ΠΡΟΚΤΕΡ&ΓΚΑΜΠΛ ΕΛΛΑΣ ΜΕΠΕ, Αγ. Κωνσταντίνου 49, Μαρούσι 15124, Αττική.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved