pexels Τέσσερα tips για να ερωτευτείς και πάλι την βιβλιοθήκη σου

Αν έχεις κουραστεί με τα βιβλία, μην μασάς, είναι απλά μία ψευδαίσθηση.

Το διάβασμα είναι κάτι που όλοι μας καμιά φορά δυσκολευόμαστε να κάνουμε, πόσο μάλλον αυτή την εποχή που τα βιβλία έχουν αντικατασταθεί με τα τηλέφωνα και τους υπολογιστές. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πότε θα μας έρθει όρεξη να ανοίξουμε και πάλι τα παλιά ή έστω κάποια καινούρια βιβλία. Για να γίνει αυτό όμως και λαμβάνοντας υπόψιν μας το πόσο έχουμε αλλοιωθεί από την κακή συνήθεια των τηλεφώνων, εμείς βρήκαμε κάποια καλά tips που ίσως να σε βοηθήσουν στο να μπεις και πάλι στο παιχνίδι των βιβλίων.

O James Hetfield έγραψε ένα ολόκληρο βιβλίο μόνο για τις κιθάρες του

 
 

Πρέπει να θυμάσαι πως τίποτα δεν είναι ανάγκη να είναι περίπλοκο στη ζωή μας και αυτό ισχύει και για την ανάγνωση βιβλίων. Πρέπει να βάλουμε και πάλι τα βιβλία στη ζωή μας, κι αυτό γιατί σε καμία περίπτωση τα τηλέφωνα μας δεν πρόκειται ποτέ να τα αντικαταστήσουν.

 

 
 

Αυτό που χρειάζεται λίγο να θυμάσαι είναι πως δεν πρέπει να αγχώνεσαι με τα βιβλία, πρέπει να τους δώσεις χρόνο, που σημαίνει πως πρέπει κι εσύ να πάρεις το χρόνο σου και να ξεκινήσεις με το μαλακό. Μην πέσεις αμέσως στα «τούβλα», δηλαδή στα πολύ μεγάλα και δύσκολα βιβλία. Ξεκινάμε χαλαρά από τα μικρά και πιο εύκολα. Όπως ακριβώς στο σχολείο.

Πάμε όμως να δούμε αυτά τα 4 tips που πρέπει να θυμάσαι για να γυρίσεις και πάλι πίσω στα βιβλία:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved