pexels Πώς θα τεστάρεις τη σχέση σου χωρίς να συγκατοικήσεις;

Πριν κάνεις το μεγάλο βήμα, υπάρχουν συμβουλές που οφείλεις να γνωρίζεις.

Βγήκατε, φλερτάρατε, περάσατε υπέροχα, υπάρχει χημεία στο σεξ, τα βρίσκετε σε όλα, σκέφτεστε το επόμενο βήμα στο μυαλό σας χωρίς να το λέτε φωναχτά, οπότε όλα δείχνουν ότι το πάτε για συγκατοίκηση. Εκείνο το τελευταίο βήμα, ένα pregame show, για να ανακαλύψετε αν πραγματικά μπορείτε να είστε μαζί και να δημιουργήσετε οικογένεια. Ωστόσο μήπως αυτή η κίνηση δεν χρειάζεται και τόσο; Ενδεχομένως να υπάρχουν τρόποι ώστε να καταλάβεις αν μπορείτε να είστε μαζί, χωρίς να χρειαστεί να μείνετε μαζί.

Παρακάτω θα διαβάσεις 4 συμβουλές ώστε να παίξεις σωστά μπαλίτσα.

 

 

Γνώρισε τους φίλους και την οικογένειά της

Όταν δύο άνθρωποι βγαίνουν ραντεβού και γνωρίζονται μέσω των social media, ελλοχεύει ο κίνδυνος να εγκλωβιστούν σε μια απομονωμένη φούσκα. Να περνούν όλο τον χρόνο μαζί, αλληλεπιδρώντας μόνο μεταξύ τους. Αλλά η ενασχόληση αποκλειστικά σ’ ένα δυαδικό, ρομαντικό πλαίσιο με γνώμονα τη χημεία θα προκαλέσει μόνο ένα σχετικά στενό φάσμα συμπεριφορών, δίνοντας σε κάθε σύντροφο μια περιορισμένη άποψη ο ένας για τον άλλον. Ο ρομαντισμός και το πάθος σταδιακά θα εκλείψει. Το να παρατηρήσεις πως η κοπέλα σου αλληλεπιδρά με τους φίλους και την οικογένειά της, θα σου προσφέρει μεγαλύτερη εικόνα για το ποια είναι πραγματικά. Επίσης είναι ιδιαίτερα σημαντικό να τσεκάρεις πώς η κοπέλα σου αλληλεπιδρά με την οικογένειά σου.

Δοκιμάστε νέα πράγματα και καταστάσεις

Τα νέα ζευγάρια, συνήθως, παίζουν safe. Βγαίνουν για φαγητό, πηγαίνουν σινεμά ή θέατρο, μαζεύονται σε σπίτια με φίλους. Ωστόσο αυτά είναι προβλέψιμα και δημιουργούν προβλέψιμα σύνολα συμπεριφοράς. Αν θέλεις να γνωρίσεις την κοπέλα σου σε μεγαλύτερο βαθμο, τότε είναι χρήσιμο να την τσεκάρεις στο πώς διαχειρίζεται το απροσδόκητο. Πώς αντιμετωπίζει το άγχος ή όταν βρίσκεται εκτός της ζώνης ασφάλειά της. Το να περιηγηθείτε σε νέα είδη εμπειριών και να αλληλεπιδράσετε με διαφορετικούς τύπους ανθρώπων, θα σας βοηθήσει να την γνωρίσετε πραγματικά. Ταυτόχρονα θα είναι ένα crash test για τις δύσκολες καταστάσεις που σίγουρα θα συναντήσετε.

«Θα μου δώσεις το Instagram σου;». Αυτή η μάστιγα

Ξεκαθαρίστε τις αξίες και τις προσδοκίες σας

Δύο άνθρωποι δεν χρειάζεται να είναι κλώνοι ο ένας του άλλου, αλλά το να μοιράζονται βασικές αξίες σίγουρα αυξάνει τις πιθανότητες για μόνιμη ευτυχία, ενώ οι συγκρούσεις σε αυτούς τους τομείς γίνονται ιδιαίτερα διαβρωτικές με την πάροδο του χρόνου. Οι συζητήσεις για τις αξίες, τις πεποιθήσεις και τις προσδοκίες σας για τη μελλοντική σας κοινή ζωή θα πρέπει να ξεκινούν αρκετά νωρίς σε μια σχέση και προφανώς να γίνονται βαθύτερες και πιο λεπτομερείς όσο περνάει ο καιρός.

Είναι σημαντική για εσάς η θρησκεία; Πού θέλετε να ζήσετε; Θέλεις να ζεις κοντά στους γονείς σου; Θα μετακομίζατε για τη δουλειά σας; Θέλετε να κάνετε παιδιά; Πόσο αφοσιωμένος είσαι στην καριέρα σου; Ποια είναι η φιλοσοφία δαπανών σας; Όλα αυτά οφείλεις να τα γνωρίζεις ώστε να βασιστεί η σχέση σε πιο ισχυρά θεμέλια.

 

 

Ταξιδέψτε μαζί

Ο πιο εύκολος τρόπος για να δεις πώς διαχειρίζεται νέα άτομα και μέρη και πώς αντιμετωπίζει απροσδόκητες καταστάσεις. Επίσης περιλαμβάνουν ένα σημαντικό στοιχείο για τον έλεγχο της σχέσης: Τον προγραμματισμό. Το να προγραμματίζεις ένα σημαντικό ταξίδι απαιτεί πραγματική προσπάθεια και είναι μια καλή ευκαιρία ώστε να δείτε πώς συνεργάζεστε ως ομάδα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved