Pexels Το να ξέρεις να διακοσμήσεις το σπίτι σου είναι ένα σπάνιο ανδρικό skill

Εκτός από την ντουλάπα σου, θέλει ανανέωση και το σπίτι σου και πρέπει να ξέρεις να το κάνεις σωστά.

Συνήθως, οι άνδρες δεν μιλούν συχνά για εσωτερικούς χώρους. Αγαπάμε τα ρούχα, τα αυτοκίνητα, την τεχνολογία και τις γυναίκες, αλλά όταν πρόκειται για το πώς τακτοποιούμε τους χώρους στους οποίους ζούμε, συνήθως είμαστε εντελώς άσχετοι. Και φαίνεται. Τα σπίτια των ανδρών είτε αφήνονται στους συντρόφους μας, είτε μοιάζουν με τρομερές μεταλλάξεις σπιτιών φοιτητών πανεπιστημίου γεμάτους αχρείαστες αφίσες ταινιών, έπιπλα τύπου IKEA και γυμνούς λαμπτήρες χωρίς φωτιστικά.

 

 
 

Δεν χρειάζεται να είναι έτσι. Κάθε αρσενικό με το δικό του χώρο θα πρέπει να νιώθει την ίδια περηφάνια για αυτό που κάνει για την γκαρνταρόμπα ή το αυτοκίνητό του. Είναι ένα δύσκολο έργο σίγουρα, αλλά έχουμε μερικές συμβουλές για αρχάριους να μοιραστούμε που θα κάνουν τεράστια διαφορά. Πρέπει να μάθεις επιτέλους να έχεις γούστο και στο interior design βρε αδερφέ, πως να το κάνουμε, στο 2023 είμαστε άλλωστε. Πρέπει να έχουμε άποψη για όλα.

 

 
 

Στο σπίτι του Lewis Hamilton πλέον ζει η κόρη του Bill Gates

Οι περισσότεροι άντρες δεν ασχολούνται με τη διακόσμηση αλλά η αλήθεια είναι πως όταν ασχοληθούν κάνουν πραγματικά θαύματα τελικά. Αν θέλετε να φτιάξετε το σπίτι σας αλλά δεν έχετε ιδιαίτερη έμπνευση και θέλετε μια μικρή βοήθεια, εμείς θα σας βοηθήσουμε και θα σας δείξουμε ιδέες που θα σας παρακινήσουν να βγάλετε όλη τη δημιουργικότητά σας από μέσα σας.

 

 
 

Πώς να κάνεις το αυθεντικό πανάρισμα των KFC στο σπίτι σου

Σε γενικές γραμμές τα περισσότερα εργένικα σπίτια καλό είναι να είναι λίγο πιο μίνιμαλ. Ο λόγος είναι πως η μίνιμαλ αντρική διακόσμηση συνήθως είναι πιο ασφαλής επιλογή. Ξεκινήστε λοιπόν με μίνιμαλ διακόσμηση και ενισχύστε σιγά-σιγά με άλλα στοιχεία. Ένας απλός καναπές μπορεί εύκολα στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί σε κάθε είδους διακόσμηση.

Δες εδώ μερικές πολύ σημαντικές συμβουλές για ένα καλό interior design στο σπίτι σου:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved