Pexels Βγάλε αυτές τις φράσεις από το Tinder σου αν θέλεις να της αρέσεις

Σημαντικά tips για online dating που θα σε σώσουν από την “καταστροφή”.

Σίγουρα όλοι θέλουμε να πηγαίνουμε προς τα “δεξιά” όσο αφορά το Tinder dating, κανείς δεν θέλει να τον ρίχνουν προς τα “αριστερά” όσο αφορά το swipe. Έτσι πρέπει να προσέξεις μερικά πράγματα στο dating profile σου για να μην παρεξηγηθείς και για να μην σε περάσουν για κανέναν ανίδεο. Ναι, το online dating είναι πλέον ένα skill που πρέπει να κατέχεις, δεν είναι ξένο, δεν είναι περίεργο, είναι κάτι αναγκαίο που πρέπει να μάθεις να κάνεις σωστά. Υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν πρέπει να βρίσκονται στο προφίλ σου, όσο κι αν εσύ τα θεωρείς χαριτωμένα, όσο κι αν εσύ νομίζεις που σου δίνουν boost.

 

 
 

Situationship: Γνωρίστε τη νέα μεγάλη τάση στο Tinder για να μην είστε μπακούρια

Ποτέ μα ποτέ μην επικεντρώνεσαι στα μπράτσα σου (μόνο), τα μπράτσα δεν λένε και πολλά πλέον και αυτό που πάντα είχε σημασία ήταν το μυαλό και η καλλιέργεια της ψυχής. Εντάξει σίγουρα το εξωτερικό περίβλημα είναι σημαντικό για να γίνει η αρχή, αλλά μην γίνεις κι εσύ άλλος ένας κλαρινογαμπρός που δείχνει πόσο καλός είναι στο να σηκώνει βάρη και να παθαίνει κοίλες στα γυμναστήρια. Καλό το γυμναστήριο, καλά τα μπράτσα, αυτό όμως που θέλει να δει μια γυναίκα είναι ένα καλό σύνολο, μία ισορροπία στο προφίλ σου.

Είσαι γνώστης λογοτεχνίας; Ξέρεις από ταινίες και θέατρο; Έχεις ιδέα από φιλοσοφία; Όλα αυτά πρέπει να υπάρχουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στο προφίλ σου αν θέλεις να επιβιώσεις από την λαίλαπα του Tinder. Αλλιώς όλα θα σου πάνε “αριστερά” και δεν το θέλουμε αυτό.

 

 
 

Πλέον υπάρχει ένα διαφορετικό Tinder για μοναχικούς ταξιδιώτες

Φράσεις του τύπου: “λιώνω όλη μέρα στο γυμναστήριο”, “νιώθω δυνατός σαν ταύρος”, “τη βρίσκω με τον ιδρώτα και τα βάρη” δεν χωράνε στο προφίλ σου. Μία γυναίκα θέλει να δει πως είσαι καλλιεργημένος, μορφωμένος άνθρωπος, με στυλ, με χάρη, με χαρακτήρα. Βάλε μία λίστα από τις αγαπημένες σου ταινίες, βάλε τις μουσικές σου προτιμήσεις, μην βάζεις μόνο γυμνόστηθες φωτογραφίες σου από το γυμναστήριο, μην βάζεις μόνο φωτό από το καινούριο σου αυτοκίνητο. Καλά κι αυτά, και σίγουρα δίνουν εύσημα από πολλές γυναίκες, καμία όμως δεν θέλει να τα φτιάξει με έναν κοινό γυμναστηριακό ουρακοτάγκο.

 

 
 

Στο προφίλ σου στο Tinder μια γυναίκα θέλει να δει τι πραγματικά είσαι, αν είσαι φιλόζωος, αν είσαι γλυκός και κουλτουριάρης, αν είσαι ευαίσθητος με το περιβάλλον, αν ξέρεις από καλό ποτό και φαγητό, αν είσαι μουσικόφιλος και λάτρης του μοντέρνου σινεμά. Σίγουρα μία καλή κορμοστασιά θα σε βοηθήσει στην αρχή αλλά μόνο με αυτό δεν πας πουθενά. Απλά θα καταλήξεις στα αξιοπερίεργα του Tinder που εκείνη θα δείχνει στις φίλες της ως το παρολίγον “ατυχημα” της.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved