Associated Press Η εσωτερική ανεξαρτησία του άντρα είναι το σημαντικότερο προσόν του

4 γνήσια χαρακτηριστικά που λατρεύει πολύ η λέξη «ανεξαρτησία».

Η προσωπική ανεξαρτησία είναι το Α και το Ω ενός δυνατού και υγιούς άντρα. Πρέπει να είναι γνήσια και όχι επίπλαστη, να πηγάζει μέσα από την καρδιά, να έχει βάση την αγάπη και το καλό όλων μας. Μία ανεξαρτησία που στηρίζεται στον εγωισμό δεν είναι σωστή και θα καταρρεύσει με την πρώτη τρικυμία. Ο ανεξάρτητος άνδρας ξεχωρίζει σιωπηλά, δεν τον πτοούν τα δύσκολα γιατί πάντα στηρίζεται στις δυνάμεις του, οι οποίες καλλιεργούνται από την λογική και όχι την φαντασιοπληξία ή το τουπέ ενός ψεύτικου προσωπείου.

Ο ανεξάρτητος άντρας είναι δίκαιος με τις γκάφες του και παραδέχεται τα λάθη του πάντα, πρώτος απ’ όλους μάλιστα. Οι δυνάμεις της κοινωνίας είναι πολλές και τρομερά έντονες, μπορούν να σε γονατίσουν, να σε υποδουλώσουν, γι’ αυτό πρέπει να στηρίξεις τον χαρακτήρα σου σε κάτι αγνό, όπως είναι τα όνειρα σου και η ηθική σου. Αν μέσα σου είσαι καλά με τον εαυτό σου τότε τίποτα δεν μπορεί να βλάψει, ακόμη κι αν οι εχθροί σου είναι πολλοί και πονηροί.

 

 
 

Ανδρική γονιμότητα: Τι είναι το σπερμοδιάγραμμα και ποιοι είναι οι «κρυφοί εχθροί»

Ο ανεξάρτητος άντρας δεν γνωρίζει τι σημαίνει μίσος και παίρνει ενέργεια μόνο από το καλό και την αγάπη για τον άλλο. Μπορεί να πέφτει κατά καιρούς σε διάφορες «τρύπες» αμφιβολίας και να εκλαμβάνει τον κόσμο σαν εχθρικό, ο ίδιος όμως βρίσκει πάντα την δύναμη μέσα του, την πηγή του φωτός της ψυχής του, κι έτσι ξεπερνάει κάθε δυσκολία. Ο ανεξάρτητος άνδρας είναι ανάλαφρος και δεν τρέφει αυταπάτες, ζει το τώρα και δεν κάνει μεγαλεπήβολα σχέδια, είναι προσγειωμένος στη γη και από εκεί αντλεί το σθένος του για τη ζωή του, την επαγγελματική του πορεία, την οικογένεια του, ακόμη και την ερωτική του ζωή.

 

 
 

Κι όμως είναι απολύτως υγιές να ξενυχτάμε και να ξυπνάμε αργά

Ο ανεξάρτητος άνδρας έχει πάντα κάποια πολύ εμφανή χαρακτηριστικά που δεν μπορεί να τα κρύψει με τίποτα. Είναι ευλογίες που έχει μέσα του, είναι οι θεμέλιοι λίθοι της απονήρευτης ματιάς του. Αυτά τα χαρακτηριστικά δεν περιγράφουν απλώς έναν ανεξάρτητο άνδρα, αλλά «δείχνουν» έναν ολοκληρωμένο άνθρωπο. Εμείς συγκεντρώσαμε τα γνήσια χαρακτηριστικά ενός πραγματικά ανεξάρτητου άνδρα.

Δες εδώ ποια είναι:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved