pexels Τα εργαλεία που πρέπει να έχουν όλοι οι άνδρες στο σπίτι τους

Εντάξει, μπορεί να είσαι λίγο μαστροχαλαστής, αλλά κάνε την προσπάθεια σου.

Δεν είναι πρέπον να μην έχεις εργαλεία στο σπίτι. Εντάξει, δεν το έχεις με τα μαστορέματα, αλλά όμως που ξέρεις μπορεί να βρεις μια γυναίκα και να είναι καλύτερη από εσένα στο να αλλάζει λάμπες και να βιδώνει ντουλάπια. Οπότε πρέπει να είσαι έτσι κι αλλιώς εξοπλισμένος με τα κατάλληλα εργαλεία. Δεν πρέπει να ξεφτιλιστείς στα μάτια της, είσαι σωστός άντρας και έχεις όλα τα κατάλληλα εργαλεία πάντα έτοιμα, άσχετο αν δεν έχεις ιδέα πως να τα χρησιμοποιείς. Πέρα από την πλάκα όμως, πρέπει να ξέρεις ποια είναι τα βασικά tools που πρέπει να έχει κάθε σπίτι. Αυτό είναι το βασικό.

 

 
 

Το μούσι σου θα χρειαστεί επειγόντως μερικά εργαλεία

Οι περισσότεροι από εμάς όμως αρέσκονται να μαστορεύουν. Έτσι πολλές φορές μπαίνουμε στην διαδικασία να φτιάξουμε κάτι που χάλασε στο σπίτι αλλά όμως την πατάμε γιατί δεν έχουμε όλα τα κατάλληλα εργαλεία στη διάθεση μας. Πρέπει να κάνεις άμεσα μία λίστα έτσι ώστε να είσαι σίγουρος πως αυτό δεν θα συμβεί σε σένα.

 

 
 

Τα πιο ανατριχιαστικά εργαλεία βασανισμού στον Μεσαίωνα

Το σπίτι, που όλοι μας περνάμε τις περισσότερες ώρες με την οικογένειά μας ή μόνοι μας, χρειάζεται αρκετά συχνά εργασίες που για να γίνουν πρέπει να έχουμε κάποια συγκεκριμένα εργαλεία. Για να μην ζητάτε συνέχεια από φίλους και γείτονες, καλό είναι να προμηθευτείτε τα δικά σας βασικά εργαλεία τα οποία δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά.

Εμείς κάναμε μία βασική λίστα με τα εργαλεία που πρέπει να έχεις στο σπίτι σου αν θέλεις να είσαι καλυμμένος για τα πιο απλά μαστορέματα. Να καρφώσεις ένα καρφί, να αλλάξεις μία λάμπα, να βιδώσεις μία βίδα, να τρίψεις ένα ντουλάπι, να ανοίξεις τρύπες στον τοίχο, να συνδέσεις ντουί και πάει λέγοντας.

Παρακάτω είναι τα πιο συνηθισμένα εργαλεία για βασικές εργασίες στο σπίτι:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved