Ποια είναι τα πιο ακριβοπληρωμένα επαγγέλματα στον κόσμο;

Ενός λεπτού σιγή για τη λάθος επιλογή σταδιοδρομίας που κάναμε.

Κάθε αυτό που αγαπάς και δε θα πεινάσεις ποτέ, λέει ο θυμόσοφος λαός μας. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θα πλουτίσεις κιόλας. Διότι υπάρχουν κάποια επαγγέλματα που θα γεμίσουν τον τραπεζικό σου λογαριασμό, αρκεί να μην βρίσκεσαι στην Ελλάδα αλλά σ’ ένα περιβάλλον που σέβεται τον εργαζόμενο και τον ελεύθερο επαγγελματία. Δανία, Ισλανδία, Ελβετία, Νορβηγία, Καναδάς, Αυστραλία και Λουξεμβούργο είναι ορισμένες από τις χώρες και παρακάτω θα διαβάσεις τα πιο ακριβοπληρωμένα επαγγέλματα.

Σωματοφύλακας

 

 

Δεν είναι το πιο εύκολο και safe επάγγελμα του κόσμου καθώς υπάρχουν και οι ριψοκίνδυνες στιγμές. Σύμφωνα με έρευνες ένας σωματοφύλακας κερδίζει 132.000 ευρώ ετησίως, ωστόσο αυτά τα ποσά ισχύουν για όσους έχουν υπηρετήσει σε στρατό ή κρατικές μυστικές υπηρεσίες.

Το πιο κερδοφόρο επάγγελμα στην Κίνα είναι αυτό του παρκαδόρου

Οινολόγος

Αν σου αρέσει το κρασί, θα σου αρέσει και ο μισθός ενός οινολόγου. Ένας top οινολόγος έχει ετήσια κέρδη 91.000 ευρώ ωστόσο δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται. Χρειάζεται πτυχία, εκπαίδευση, σπουδές μπορεί να διαρκέσουν μέχρι και 12 χρόνια.

Χειρούργος

 

 

Ναι είναι επικίνδυνη καθώς παίζει με την ζωή του άλλου. Ο μέσος όρος της αμοιβής στο εξωτερικού είναι στα 130.000 ευρώ ετησίως και είναι όντως δικαιολογημένο το ποσό για την επικινδυνότητά του.

Αντί-hacker

Οι άνθρωποι που προστατεύουν τους πελάτες τους από το ηλεκτρονικό έγκλημα. Ένα κερδοφόρο επάγγελμα που αμοίβεται με 110.000 ευρώ ετησίως.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved