Τα 10 καλύτερα σαμπουάν τριχόπτωσης που προτείνουν οι επαγγελματίες κομμωτές

Η τριχόπτωση είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί πολλούς ανθρώπους. Ωστόσο η αντιμετώπιση της είναι, πλέον, εφικτή. Σας παρουσιάζουμε τα 10 καλύτερα σαμπουάν για να καταπολεμήσετε την τριχόπτωση, τα οποία προτείνουν οι επαγγελματίες κομμωτές!

1.       Kerastase Bain Prevention

Το σαμπουάν που προλαμβάνει και θα σας σώσει από την τριχόπτωση και την αραίωση των μαλλιών. Το σύστημα Pro-Actif  δρα ρυθμιστικά, κατευναστικά και εξισορροπητικά του τριχωτού, ενισχύει την πυκνότητα της τρίχας και καταπραΰνει το τριχωτό του κεφαλιού.

kerastase bain prevention 250ml enlarge

[Βρες το εδώ:] Kerastase Bain Prevention

2.       BC Scalp Genesis Root Activating Shampoo

Ένα σαμπουάν ενεργοποίησης με βασικά συστατικά την καρνιτίνη, την ταυρίνη και την εχινάτσια. Με την καθημερινή του χρήση ενεργοποιείται η ρίζα της τρίχας και μειώνεται η μη παθολογική τριχόπτωση.

bc scalp genesis root activating shampoo 200ml enlarge

[Βρες το εδώ:] BC Scalp Genesis Root Activating Shampoo

3.       Label.m Deep Cleansing Shampoo

Σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό του τριχωτού της κεφαλής. Αναζωογονεί το τριχωτό της κεφαλής και είναι ιδανικό για πρόβλημα τριχόπτωσης. Αφαιρεί επιδέξια την υπερβολική λιπαρότητα, την ξηροδερμία, το χλώριο, το θαλασσινό νερό και τα κατάλοιπα από τη συσσώρευση προϊόντων styling.

label.m deep cleansing shampoo 300ml enlarge

[Βρες το εδώ:] Label.m Deep Cleansing Shampoo

4.       Lavish Care Kopexil Aqua Anti-Hair Loss Shampoo

Άλλο ένα δυναμωτικό σαμπουάν κατα της τριχόπτωσης που περιέχει σύμπλοκο δραστικών ουσιών Kopexil Aqua. Ενισχύοντας τα μαλλιά από την ρίζα μέχρι την άκρη, προάγει τα πάχος της τρίχας, ενώ παράλληλα επιταχύνει τη ανάπτυξη των τριχών και αφήνει τα μαλλιά ενυδατωμένα με απαλή μεταξένια υφή.

lavish care kopexil aqua anti hair loss shampoo 250ml enlarge

[Βρες το εδώ:] Lavish Care Kopexil Aqua Anti-Hair Loss Shampoo

5.      Kerastase Genesis Bain Hydra Fortifiant

Αυτό το σαμπουάν δεν γίνεται με τίποτα να λείπει από τη 10αδα, καθώς ενδυναμώνει τα αδύναμα μαλλιά με τάση για τριχόπτωση που προκαλείται από το σπάσιμο. Με βασικά συστατικά τη ρίζα τζίντζερ και τα βλαστοκύτταρα Εντελβάις παρέχεται προστασία ενάντια στους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες της καθημερινότητας και συγχρόνως ενισχύεται η μικροκυκλοφορία οδηγώντας στη δημιουργία υγιών, δυνατών μαλλιών.

kerastase genesis bain hydra fortifiant 250ml enlarge

[Βρες το εδώ:] Kerastase Genesis Bain Hydra Fortifiant

6.      Lavish Care Siberian Hunter Peppermint Shampoo

Ένα μοναδικό προϊόν που καθαρίζει απαλά τα μαλλιά, χαρίζοντας μεταξένια αίσθηση. Ο συνδυασμός μινθέλαιου (peppermint oil) και κρυσταλλικής μέντας, αναζωογονεί το τριχωτό της κεφαλής και χαρίζει ένα τονωτικό άρωμα φρεσκάδας. Δημιουργεί αναζωογονητικό "πάγωμα" στο κεφάλι, χαρίζοντας απίστευτη αίσθηση δροσιάς, ενώ απομακρύνει άμεσα τη λιπαρότητα από τα μαλλιά.

lavish care siberian hunter pepermint shampoo 250ml enlarge

[Βρες το εδώ:]  Lavish Care Siberian Hunter Peppermint Shampoo

7.       Schwarzkopf Professional Scalp Clinix Anti-Hair Loss Shampoo

Αυτό το σαμπουάν έχει αναπτυχθεί ειδικά για την καταπολέμηση της αραίωσης των μαλλιών. Η ενσωματωμένη τεχνολογία Biotic προωθεί τη μικροκυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής, ενώ παράλληλα ενισχύει τους θύλακες της τρίχας. Σε συνδυασμό με τον ορό κατά της τριχόπτωσης, μπορούν να ενεργοποιηθούν οι ρίζες των μαλλιών.

schwarzkopf professional scalp clinix anti hair loss shampoo 300ml enlarge

[Βρες το εδώ:] Schwarzkopf Professional Scalp Clinix Anti-Hair Loss Shampoo

8.       Kaaral K05 Hair Loss Shampoo

Ένα ακόμα ισχυρό προϊόν που αποτρέπει την τριχόπτωση ενώ ταυτόχρονα προωθεί την μικροκυκλοφορία για την ανάπτυξη νέων θυλάκων. Ενδυναμώνει τα μαλλιά από την ρίζα, ενισχύοντας την δραστηριότητα του βολβού και καθαρίζοντας απαλά το δέρμα και τα μαλλιά.

kaaral k05 hair loss lotion enlarge

[Βρες το εδώ:] Kaaral K05 Hair Loss Shampoo

9.     Nioxin Cleanser Σύστημα 4

Μια αγωγή για εμφανώς αραιωμένα, λεπτά, με χημικές εργασίες βαμμένα μαλλιά. Με φόρμουλα που βοηθάει στην απομάκρυνση του σμήγματος που επιβαρύνει τα τριχοθυλάκια, απομακρύνει τα λιπαρά οξέα και τα περιβαλλοντικά κατάλοιπα από το δέρμα της κεφαλής και τα μαλλιά. Έτσι καθαρίζει σε βάθος, παρέχοντας στα μαλλιά μια πιο πυκνή όψη.

nioxin cleanser systima 4 300ml enlarge

[Βρες το εδώ:] Nioxin Cleanser Σύστημα 4

10. Saryna Key Uniq Pro Anti Skeptic Shampoo

Last but not least, ένα μοναδικό σαμπουάν που δυναμώνει την τρίχα και διεγείρει το τριχωτό της κεφαλής. Η κατοχυρωμένη τεχνολογία Betofix η οποία χρησιμοποιεί, έχει αποδειχθεί επιστημονικά ως μια μακροπρόθεσμη λύση της τριχόπτωσης και των αραιωμένων μαλλιών.

saryna key color lasting conditioner 300ml enlarge

[Βρες το εδώ:] Saryna Key Uniq Pro Anti Skeptic Shampoo

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες των Ariane.

Ariane eshop: ariane.gr

Κομμωτήρια Ariane: ariane-coiffure.gr



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved