Δέκα επιστημονικοί τρόποι για να γίνεις πιο ελκυστικός στις γυναίκες

Αληθινά επιστημονικοί, δεν μας τους είπε οδηγός κίτρινου Octavia

Μοιάζεις με τον Brad Pitt, τον George Clooney ή τον Αλέκο Αλεξανδράκη στα νιάτα του; Μάλλον όχι και όλοι ξέρουμε ότι η ομορφιά δεν είναι καθόλου υποκειμενική. Υπάρχουν συγκεκριμένες αναλογίες και δεδομένα που κάνουν έναν άντρα γοητευτικό στα μάτια μιας γυναίκας. Κάθε ένα από τα στοιχεία που θεωρούνται γοητευτικά κρύβουν από πίσω τους κάτι που μιλά στο αρχέγονο ένστικτο της αναπαραγωγής, ότι ένας άντρας είναι ικανός να γίνει ο πατέρας των παιδιών μιας γυναίκας. 

Τα κακά νέα είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα με την ομορφιά σου, είναι θέμα γονιδίων και ό,τι μπορούσαν να κάνουν οι γονείς σου, το έκαναν. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν και επίκτητα χαρακτηριστικά που θεωρούνται γοητευτικά με επιστημονικά κριτήρια και αυτά μπορείς να τα κοπιάρεις και να εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου. Καλό το χιούμορ και η εξυπνάδα σαν αντίβαρο της αντικειμενικής ομορφιάς, αλλά μπορείς να το πας πολύ καλύτερα το πράγμα.  

 

 

Φόρα κόκκινα

Σύμφωνα με έρευνα της Αμερικανικής Εταιρείας Ψυχολογίας του 2010, το κόκκινο χρώμα εξιτάρει τις γυναίκες. Συνεπώς την επόμενη φορά που θα πας για ψώνια σκέψου το ενδεχόμενο ενός κόκκινου πόλο ή πουλόβερ, ανάλογα με την εποχή.

Δοκίμασε τα γένια μερικών ημερών

Πίσω στο 2013, το Πανεπιστήμιο της Νέας Νότιας Ουαλίας ρώτησε 400 γυναίκες ποιο στυλ γενιών τους αρέσει και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι δεν τους αρέσει ούτε το κόντρα ξύρισμα, ούτε η γενειάδα. Κάπου στη μέση, βαριά αξυρισιά μεταξύ τριών ημερών και μίας εβδομάδας είναι η ματσό εικόνα που αρέσει να χαϊδεύουν.  

Διόρθωσε τη στάση του σώματος

Δεν χρειαζόταν η έρευνα του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια για να μάθεις ότι πρέπει να μην καμπουριάζεις, αλλά τώρα έχεις έναν λόγο παραπάνω. Χέρια, πόδια που να μην είναι κολλημένα στο σώμα ή μεταξύ τους και ένας κορμός ευθυτενής, τέντα, είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες από τη στάση του σώματός σου. 

Μην γελάς πολύ

Δεν κινδυνεύει η Ελλάς, αλλά να σε περάσουν για χαζοχαρούμενο. Το χιούμορ είναι απαραίτητο, είναι αφροδισιακό. Επίσης σε θέλουν χαμογελαστό και όχι σαν διαχειριστή πολυκατοικίας, αλλά από την άλλη το να γελάς τρανταχτά με το παραμικρό είναι ένα μεγάλο όχι σύμφωνα με έρευνα της σχολής κοινωνικών επιστημών του Πανεπιστημίου του Βανκούβερ που ανέλυσε τις εκφράσεις 1.000 αντρών.

Πήγαινε στο γυμναστήριο

Αρχικά να πας στο γυμναστήριο για να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση και την υγεία σου. Από την άλλη υπάρχει το αιώνιο ερώτημα για το αν αρέσουν ή όχι οι σφίχτες στις γυναίκες. Η απάντηση είναι πιο απλή από όσο νομίζαμε, αρέσουν συγκεκριμένοι μύες να είναι σε φόρμα. Έρευνα από την Τουλούζη μας ενημερώνει ότι τους αρέσουν οι πλάγιοι κοιλιακοί, περισσότερο από το six pack. Στη συνέχεια ακολουθούν οι γλουτοί και οι δικέφαλοι. Δώσε εκεί βάρος λοιπόν. 

 

 

Ο ιδρώτας είναι ο ανέλπιστος φίλος σου

Όχι δεν θα βρεις τον έρωτα της ζωής σου αν μπαίνεις άπλυτος στο 608, αλλά σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια του 2007, ο ιδρώτας που παράγεται μετά από έντονη άσκηση περιέχει την ουσία ανδροσταδιενόνη, μια ουσία που δρα σαν φερομόνη στις γυναικείες ορμόνες. 

Σήκωσε το κεφάλι σου

Οι γωνίες και ένα καλοσχηματισμένο πηγούνι είναι το πιο γοητευτικό στοιχείο ενός αντρικού προσώπου, σύμφωνα με έρευνα που έγινε το 2018 στο πανεπιστήμιο της Γλασκώβης. Μπορεί να μην είμαστε όλοι προικισμένοι με θεληματικό πηγούνι, αλλά μπορούμε να σηκώσουμε λίγο το κεφάλι μας στη στάση του σώματός μας.

Δείξε τις ουλές σου με περηφάνια

Αυτό λίγο πολύ το περιμέναμε, οι ουλές δεν είναι λόγος ντροπής για έναν άντρα, αλλά κάτι σαν παράσημο που μιλά απευθείας στα αρχέγονα ένστικτα. Ένας άντρας με ουλές είναι ένα άντρας που έχει επιβιώσει. Η επιστημονική επιβεβαίωση ήρθε από το Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ, όπου έδειξαν σε γυναίκες άντρες με ουλές στο πρόσωπο που τις είχαν εμφανείς και καλυμμένες. Τελικά οι εμφανείς ουλές έκαναν πιο γοητευτικούς τους άντρες σε ποσοστό 5,7% περισσότερο.

Ο οδοντίατρος είναι πραγματικός σου φίλος και όχι σαδιστής

Ξέρεις ήδη ότι πρέπει να πηγαίνεις ανά εξάμηνο για καθαρισμό, αλλά μία έρευνα έρχεται να ανατρέψει κάτι που νομίζαμε. Τα πολύ λευκά δόντια δεν είναι σέξι στα μάτια των γυναικών, τα φυσικά είναι πιο γοητευτικά και μία έρευνα από το πανεπιστήμιο του Leeds έρχεται να μας πει ότι αυτό που πρέπει να προσέξουμε αν θέλουμε να μπούμε στα χωράφια της αισθητικής οδοντιατρικής, είναι το να καλύψουμε τα κενά ανάμεσα στα δόντια που ξενερώνουν τις γυναίκες.

Κι όμως υπάρχουν γοητευτικοί βαψομαλλιάδες

Για το τέλος, το πιο δύσκολο από όλα, βαφή μαλλιών. Το κομοδινί και η καραμπογιά είναι λόγος δίκαιης χλεύης, αλλά αν θες να αξιοποιήσεις τα επιστημονικά δεδομένα και τα μαλλιά σου δεν είναι καστανά, ίσως πρέπει να βρεις colorist. Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Τάμπα, το 71% των γυναικών θεωρεί πιο γοητευτικό χρώμα μαλλιών το καστανό, με το ξανθό να είναι πολύ πίσω στο 23%. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved