Οι τοξικές συμπεριφορές μας που καμιά γυναίκα δεν θέλει στη ζωή της

Μερικά σημαντικά tips που μπορεί να σε σώσουν από μεγάλους μπελάδες.

Δεν φαντάζεσαι πόσο εύκολα μπορεί να ξενερώσει μια γυναίκα. Πόσο μάλλον όταν επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια λάθη, χωρίς την παραμικρή διάθεση να τα διορθώσουμε. Πολλές φορές όμως, δεν τα καταλαβαίνουμε καν. Υπάρχουν ζευγάρια που είναι πολύ ερωτευμένα μετά από χρόνια αλλά όταν περιγράφουν την αρχή της σχέσης τους θυμούνται μόνο το ‘πόσο απαράδεκτος ήταν’ εκείνος στο πρώτο ραντεβού ‘η πόσο ζηλιάρα ήταν πριν συγκατοικήσουμε’.

Τα πρώτα λάθη δημιουργούν λάθος εντυπώσεις στον άλλο που μερικές φορές δύσκολα μπορούμε να αλλάξουμε, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να δημιουργήσουν και τις λάθος βάσεις για τη σχέση σας. Τα λάθη που κάνουμε στην αρχή μιας σχέσης δεν την καταδικάζουν αυτόματα να τελειώσει, ίσα-ίσα που μερικές φορές δείχνουν τον πραγματικό μας εαυτό που μπορεί να αγαπήσει ο σύντροφός μας, όμως δυστυχώς, δύσκολα ξεχνιούνται.

 

 
 

Σας έχει τύχει να γουστάρετε τη γυναίκα-αφεντικό σας;

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ένας χωρισμός τις περισσότερες φορές μας αφήνει πληγές που δεν επουλώνονται εύκολα και τις κουβαλάμε μαζί μας και στις επόμενες σχέσεις μας. Ακόμα και αν θεραπεύσουμε αυτές τις πληγές, πιθανότατα θα τις κουβαλάμε πάντα, ώστε να μας θυμίζουν τα λάθη που κάναμε κι ότι πρέπει να κάνουμε καλύτερες επιλογές στις επόμενες συντρόφους μας. Στην αρχή κάθε σχέσης θέλουμε να δείχνουμε τον καλύτερό μας εαυτό γιατί όσοι από εμάς θυμόμαστε τις πρώτες αυτές ρομαντικές στιγμές δεν θέλουμε να έχουμε κακές μνήμες.

 

 
 

Οι υγιείς σχέσεις είναι δύσκολες και το να βρεις κάποια που μπορεί να είναι ταυτόχρονα η καλύτερη σου φίλη και ερωτικός παρτενέρ είναι μαγικό, δε συμφωνείς; Πρέπει όμως να μάθεις να μην κάνεις κάποια πράγματα, πράγματα που ίσως αποβούν άκρως τοξικά για την σχέση σου.

Δες ποια είναι αυτά:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved