Netflix Μήπως τελειώνεις την σχέση πριν καλά-καλά ξεκινήσει;

Η συμπεριφορά είναι το παν. Και δεν χρειάζεται να γίνεις μπον-βιβέρ για να την κατακτήσεις.

Βγαίνετε, φλερτάρετε, πέφτετε στο κρεβάτι και όλα ήταν ιδανικά. Αποφασίζετε να το πάτε στο επόμενο βήμα. Να δημιουργήσετε μία σχέση, να μοιραστείτε εμπειρίες, ιστορίες και συναισθήματα. Ωστόσο υπάρχουν κάποια βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις. Που οφείλεις να μην τα ακολουθήσεις ώστε να μην την ξενερώσεις από την αρχή της σχέσης.

Δεν κάνετε σχέδια μαζί

Κάθε γυναίκα θέλει να περνάει χρόνο μαζί σου. Εξάλλου γι’ αυτό σε ξεχώρισε και σ’ επέλεξε από τους άλλους. Προσπάθησε να της αφιερώνεις χρόνο και να κανονίζετε πράγματα μαζί. Μία εκδρομή το Σαββατοκύριακο ή μια βραδινή έξοδο για σινεμά και φαγητό. Άχαστος συνδυασμός.

 

 

Εξαφανίζεσαι

Ναι κανείς δε θέλει να είναι 24 ώρες το 24ώρο κολλημένο πάνω στον άλλον. Όλοι θέλουμε τον χώρο και τον χρόνο μας. Ωστόσο το να χάνεσαι και να αργείς να απαντήσεις σε μηνύματα ή τηλέφωνα είναι κάτι που θα την ξενερώσει. Μπορεί με μέτρο η «απόρριψη» να πιάνει αλλά αν συνεχιστεί, το πιθανότερο είναι να έχει άσχημη κατάληξη.

Όταν μένει στάσιμη η σχέση σου και εσύ βλέπεις μπροστά σου μόνο «προκλήσεις»

Δεν την γνωρίζεις στους φίλους σου

Μόλις περάσει ένα χρονικό διάστημα, έρχεται η στιγμή που πρέπει να της συστήσεις στους φίλους σου. Να γνωρίσουν κι εκείνοι ποιο είναι το πρόσωπο που σ’ ενδιαφέρει. Σε αντίθετη περίπτωση, θα αρχίσει να αισθάνεται πως δεν είσαι περήφανος για εκείνη και ντρέπεσαι να την γνωρίσεις στους φίλους σου. Αυτομάτως θα ξενερώσει και με το δίκιο της.

Αμελείς την προσωπική σου υγιεινή

Αν από την αρχή της σχέσης σου, παραμελείς την προσωπική υγιεινή, τότε είναι λογικό να ξενερώσει. Αν δεν προσέχεις τον εαυτό σου από την αρχή που είστε στα «μέλια», τότε τι να περιμένει όταν ο έρωτας θα δώσει τη θέση του στη συνήθεια. Άλλαξέ το, προτού εξαφανιστεί.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved