imbd Έτσι θα κερδίσεις τη συμπάθεια του αφεντικού σου

 4 απλές συμβουλές για να σε βάλει στην καρδιά του και να βρεθείς πιο κοντά στην αύξηση.

Το να σε συμπαθήσεις το αφεντικό σου είναι ευλογία. Είναι το καλύτερο πράγμα που μπορεί να σου συμβεί στον χώρο εργασίας σου. Ωστόσο εκτός από καλό παιδί, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι ώστε να τον κάνεις να σε βάλει στην καρδιά του.

Να αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες

Το να βγαίνεις μπροστά και να παίρνεις πρωτοβουλίες είναι απαραίτητο ώστε να ξεχωρίσεις. Θα δείξει ότι έχεις στόφα ηγέτη και πως είσαι ένας έμπειρος αλλά και υπεύθυνος χαρακτήρας. Ανέλαβε πρωτοβουλίες αλλά χωρίς να δείχνεις αλαζόνας.

Πώς θα γίνεις επιτέλους το αφεντικό του εαυτού σου

Τήρησε τις συμφωνίες σου

Όταν υπόσχεσαι κάτι ή όταν έχεις συμφωνήσει σε κάτι, τότε οφείλεις να το φέρεις εις πέρας. Είναι σημαντικό να μην δείχνεις αφερέγγυος γιατί κανείς δε θα ήθελε έναν τέτοιο συνεργάτη δίπλα του.

Να είσαι ευγενικός

Η ευγένεια είναι τζάμπα και ανοίγει πόρτες. Κανείς δεν έχασε ποτέ με το να είναι ευγενικός και όλοι θα σε συμπαθήσουν. Αλλά το πιο σημαντικό θα σε συμπαθήσει το αφεντικό.

 

 

Θέσε όρια

Το να θέτεις τα όρια σου δείχνει ότι είσαι ένας άνθρωπος που έχει αυτοσεβασμό. Είναι κάτι που θα το εκτιμήσει το αφεντικό σου γιατί θα δείξει ότι μπορείς να ηγηθείς και να πεις τα κατάλληλα «όχι».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved