IMDB O Ragnar Lothbrok θα σε μάθει πώς να είσαι αμείλικτος

Ο θρύλος των Βίκινγκς αν ζούσε σήμερα θα ήταν σίγουρα CEO ή δισεκατομμυριούχος.

Ακόμα και αν δεν είναι βέβαιο αν έζησε ποτέ ή είναι συνδυασμός διαφόρων μυθικών Βίκινγκς, ο Ragnar Lothbrok ήταν ο τέλειος ήρωας για να μάθουμε την άγρια φυλή των Σκανδιναβών και από την καλή και από την ανάποδη.

 

 

Για τον τηλεοπτικό Ragnar, τον αντίστοιχο Αχιλλέα των Βίκινγκς, Travis Fimmel, ο συγκεκριμένος ρόλος ήρθε αναπάντεχα και εξελίχθηκε ακόμα καλύτερα από το πουθενά. Ήταν τόσο μεγάλη η απήχησή του που ενώ ήταν σχεδιασμένο να πεθάνει στο φινάλε της πρώτης σεζόν του «Vikings» οι δημιουργοί τον κράτησαν για ακόμα 4 σεζόν.  

Διαβάστε και άλλα για τον σπουδαίο Ragnar Lothbrok εδώ.

Πέρα από τις στρατηγικές και τις επιτυχίες στη μάχη, ο Ragnar του Fimmel, ένας απλός τύπος που ξεκίνησε ως αγρότης, εξελίχθηκε σε Βασιλιά της Δανίας και τέλος υποδούλωσε κοτζάμ Παρίσι σίγουρα είναι ένα πρόσωπο που τραβά την προσοχή.

Δεν έφτασε εκεί που έφτασε με μισόλογα και παρανομίες, έχτισε σιγά-σιγά τον μύθο του, βρήκε συμμαχίες, είχε αναποδιές, έμαθε από αυτές και στο τέλος εφάρμοσε όλα εκείνα τα εφόδια που τον είχαν προικίσει οι Θεοί των Βίκιγγκς μέχρι να έρθει η ώρα του να πάει στη Βαλχάλα.

 

 

Σε καιρούς που η αγριάδα έφτανε για να υπερτερείς και να κυβερνάς, ο Ragnar έβαλε μπροστά τη γνώση, τις ικανότητες και την εμπειρία του στη μάχη αλλά και σε εμπορικά ζητήματα τα οποία θα μπορούσαν άνετα να έχουν υπόσταση στην καθημερινότητα του σήμερα.

Από τον Ragnar Lothbrok μόνο μπορείς να μάθεις και να εμπνευστείς, όχι μόνο από τις μάχες αλλά και από το λαμπρό μυαλό του στις business. Αν τον συναντούσες σήμερα μπροστά του αυτές θα ήταν οι συμβουλές που θα σου έδινε:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved