associated press Τι δεν πρέπει να κάνει ποτέ ένας άντρας που έχει την σωστή αυτοπεποίθηση

Μία λίστα με πράγματα που πρέπει να αποφεύγεις να κάνεις.

Το να έχεις αυτοπεποίθηση είναι σημαντικό αναφορικά με την προσωπικότητά σου, τόσο σημαντικό που θα έπρεπε να του δίνεις περισσότερη σημασία. Σου δίνει άλλο αέρα και δυναμική, σου δίνει θάρρος και δύναμη, σου δίνει γοητεία. Σε κάνει να έχεις μεγαλύτερη επιτυχία στις γυναίκες και φυσικά στα επαγγελματικά σου. Ένας άνδρας που εκπέμπει αυτοπεποίθηση είναι ένας γοητευτικός άνδρας. Αν έχεις όμως τοξική αυτοπεποίθηση τότε τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα για σένα αλλά και για τους άλλους γύρω σου. Οι σωστές ποσότητες αυτοπεποίθησης χρειάζονται και αρκετή δουλειά από την λογική σου. Πάνω απ' όλα πρέπει να είσαι λογικός σε όλα σου, να μην κάνεις υπερβολές και να έχεις υπόψιν σου πως και οι άλλοι έχουν συναισθήματα όπως κι εσύ. 

Ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι που δεν έχεις κοπέλα

Πράγματα που κάνεις μπορεί να πληγώνουν ανθρώπους που έχεις δίπλα σου και πολλές φορές αυτό συμβαίνει από την υπέρμετρη αυτοπεποίθηση σου. Εϊπαμε να έχεις σιγουριά για τον εαυτό σου αλλά μέχρι ενός σημείου. 

Αλλά εκτός από αυτά που κάνεις, ποια είναι εκείνα που πρέπει να αποφεύγεις;

 

 

Δεν ζηλεύει την επιτυχία των άλλων

Δεν είναι κομπλεξικός και δίνει τα συγχαρητήρια σε κάποιον που είναι επιτυχημένος. Έχει πίστη στον εαυτό του και προσπαθεί για την δική του επιτυχία.

Δεν κάνει ότι τα ξέρει όλα

Σ’ έναν κόσμο που συνεχώς εξελίσσεται και τα πάντα αλλάζουν, οφείλει να προσαρμοστεί και να μάθει νέα πράγματα. Δεν μπορεί να κάνει πως γνωρίζει τα πάντα αλλά να έχει ανοιχτό τα μάτια και το μυαλό για κάθε τι καινούργιο.

Πώς πρέπει να ντύνεται ένας άντρας στα είκοσι του;

Δεν κουτσομπολεύει

Ασχολείται με τη δική του ζωή και όχι με των άλλων. Δεν χάνει χρόνο με κουτσομπολιά και είναι ανώτερος άνθρωπος.

 

 

Δεν υποτιμάει τους άλλους

Δεν χρειάζεται να ρίξει λάσπη, να κατηγορήσει, να σχολιάσει κάποιον άλλον για να αναδειχθεί. Γνωρίζει πως είναι ταλαντούχος και επιτυχημένος και ασχολείται με την βελτίωσή του.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved