Gold Digging: Μάθε να αναγνωρίζεις τα σημάδια του όσο αφελής και αν είσαι

Αν είσαι μπατίρης πάντως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Είναι όμορφη, ελκυστική και δείχνει ότι της αρέσεις πολύ. Από το πρώτο ραντεβού, όμως, διακρίνεις ότι έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τα λεφτά, τα οποία ξοδεύει ανηλεώς.

Κάτι δεν σου κάθεται καλά στην συμπεριφορά της. Δεν είναι φυσιολογικό όλο αυτό. Αυτή σκέφτεται μόνο το χρήμα που έχεις στην τσέπη.

Έρευνα: Τι πιστεύουν στ’ αλήθεια οι γυναίκες για τις τρίχες στο σώμα μας;

Αυτό το άρθρο σε καμία περίπτωση δεν αφορά ολόκληρο τον γυναικείο πληθυσμό. Είναι όμως πραγματικότητα ότι κάποιες γυναίκες (όπως και άντρες αντίστοιχα) αποσκοπούν στο οικονομικό όφελος.

 

 

Ανέκαθεν υπήρχαν γυναίκες που δεν κάνουν σχέση από έρωτα, αλλά από (οικονομικό) συμφέρον. Ειδικά τώρα που η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο, υπάρχουν γυναίκες που προσπαθούν να αποκατασταθούν με όσο γίνεται μεγαλύτερο όφελος.

Πίνει σαμπάνια αντί για νερό, ζητά ακριβά δώρα, θέλει ταξίδια και με κάθε τρόπο προσπαθεί να περάσει καλά, ξοδεύοντας όσο περισσότερα λεφτά μπορεί. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξοδεύει τα δικά της λεφτά, αλλά προσπαθεί με κάθε τρόπο να κάνει εσένα χορηγό της.

Αν είσαι ένας από τους ανθρώπους που ζουν στην Ελλάδα του 2023 και ακόμα έχουν οικονομική άνεση, πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Ωστόσο, αυτό δεν παύει να παραμένει ένα αναπάντητο ερώτημα για όλους τους άνδρες ανεξαιρέτως. Μια γυναίκα-gold digger μπορεί όμως και να είναι χαμηλών σχετικά τόνων. Στην αρχή τουλάχιστον, μέχρι να διαπιστώσει ότι μπορείς να την καλύπτεις οικονομικά.

Ας δούμε με ποιους τρόπους (15 συγκεκριμένα) θα πάρεις το μήνυμα εγκαίρως και θα λάβεις τα μέτρα σου.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved