Netflix Πώς θα επιβιώσεις μ’ έναν δύσκολο εργοδότη

4 τρόποι για να τα βγάλεις πέρα χωρίς άγχος.

Υπάρχει κάτι χειρότερο από το να κάνεις μία δουλειά που δε σου αρέσει; Ναι, το να βρίσκεσαι σε μία δουλειά όπου θα έχεις να αντιμετωπίσεις έναν δύσκολο εργοδότη. Αυτός είναι και ο νούμερο 1 λόγος για να παραιτηθείς από την εργασία σου, κάτι που κανείς δεν επιθυμεί όταν ξεκινάει μία νέα δουλειά. Πώς θα καταφέρεις, λοιπόν, να αντιμετωπίσεις έναν δύσκολο εργοδότη;

Βρες τι είναι αυτό που τον ενοχλεί

Τι είναι αυτό που θα τον βγάλει έξω από τα ρούχα του και θα τον οδηγήσει σε άσχημη συμπεριφορά; Όταν το κατανοήσεις, τότε θα ξέρεις τι πρέπει να αποφύγεις. Έτσι θα αποφύγεις μία... νάρκη στο γραφείο και θα είσαι εκτός του κάδρου της ενόχλησής του.

 

 

Να είσαι ένα βήμα μπροστά

Το να καταφέρνεις να προβλέψεις τις απαιτήσεις του, θα σε οδηγήσει ένα βήμα μπροστά. Αυτό θα σε βοηθήσει στο να δουλέψεις με μεγαλύτερη ηρεμία, να σε δει με καλύτερο μάτι και φυσικά να αποφύγεις το ξέσπασμά του.

Να είσαι προσεκτικός στα λόγια σου

Το να διαλέγεις προσεκτικά τι θα πεις είναι μία σημαντική κίνηση ώστε να τα καταφέρεις. Το να δουλεύεις καθημερινά με έναν άνθρωπο που εύκολα μπορεί να εκνευριστεί, τότε είναι σημαντικό να προσέξεις τα λόγια και τις φράσεις σου.

Έρευνα: Οι νέοι προτιμούν να είναι άνεργοι παρά δυσαρεστημένοι στη δουλειά

Θέσε όρια

Αν ο εργοδότης είναι δύσκολος χαρακτήρας, σίγουρα θα βρει κάτι ώστε να ξεσπάσει πάνω σου. Όταν θα έρθουν αυτές οι στιγμές είναι σημαντικό να θέσεις τα όριά σου. Δεν βρίσκεσαι σε μία δουλειά για να γίνεσαι ο σάκος του μποξ αλλά για να προσφέρεις εργασία. Θέσε τα όριά σου και αν δεν τα αποδεχτεί, τότε είναι στιγμή να φύγεις από αυτό το τοξικό περιβάλλον.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved