Assosiated Press Δεν πειράζει αν ακόμη δεν έχεις επιτύχει στη ζωή σου

Κι όμως η ιστορία δείχνει πως οι καλύτεροι εκεί έξω, αργούν να βγουν προς τα έξω.

Μαζέψαμε μερικούς από τους πιο επιτυχημένους ανθρώπους στην show business οι οποίοι όμως άργησαν πολύ να γίνουν διάσημοι και να βρουν τη δόξα που τους άξιζε στη ζωή. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι άργησαν πολύ να γίνουν γνωστοί και να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα. Εμείς παίρνουμε παράδειγμα από αυτούς και δεν χάνουμε το ηθικό μας με τίποτα.

O Charles Bukowski μας έμαθε τα κοινά της ζωής με το γράψιμο

Η αλήθεια είναι ότι στις μέρες μας δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι αν κάποιος δεν βρει το δρόμο του νωρίς όσον αφορά στα επαγγελματικά του και δεν έχει καταφέρει να ξεχωρίσει κατά τη δεύτερη δεκαετία της ζωής του, τότε είναι καταδικασμένος να αποτύχει στη ζωή του. Αυτό είναι πολύ κακό να το πιστεύει κανείς. Τόσο κακό που τελικά κάνει μεγάλο κακό στον ίδιο.

 

 
 

Η ζωή είναι παράξενη και η επιτυχία έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις, αρκεί να προσπαθείς και να πιστεύεις σε σένα.

Το ακριβώς αντίθετο από την εσφαλμένη αυτή πεποίθηση αποδεικνύουν περίτρανα τα δέκα παραδείγματα αντρών που συνειδητοποίησαν το ταλέντο τους αρκετά αργά, το αποκάλυψαν στον κόσμο και έγιναν διάσημα, όταν πλέον οι πρώτες ρυτίδες έκαναν την εμφάνισή τους στα πρόσωπά τους.

Ακολουθούν λοιπόν όλοι εκείνοι που μόνο έμπνευση έχουν να σου προσφέρουν και να σου επισημαίνουν ότι ποτέ δεν είναι αργά. Πίστεψέ το.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved