Δεκαπενταύγουστος 2022: Ένα τριήμερο που περιμέναμε χρόνια

Ούτε τράμπες με ρεπό, ούτε να κολλήσεις άδεια. Ένα τριήμερο που μας αξίζει.

Πόσο τέλειο είναι όταν συμβαίνει αυτό; Ένα τριήμερο που δεν χρειάζεται να κουνήσεις το δαχτυλάκι σου, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα, τα έχεις όλα έτοιμα μπροστά σου, χωρίς να κολλάς ρεπό, χωρίς να πρέπει να κάνεις συνεννοήσεις, χωρίς να πρέπει να μοχθήσεις για την ξεκούραση σου.

Αν δεν είναι αυτός ο ιδανικός Δεκαπενταύγουστος τότε δεν ξέρω κι εγώ τι είναι. Φέτος μας έκατσε καλά το τριημεράκι.

 Παρασκευή ή Δευτέρα: Ποια μέρα είναι καλύτερη για να παίρνεις άδεια;

 
 

Φέτος το τριήμερο της Παναγίας μας έκατσε καλά και φυσικά είμαστε όλοι χαρούμενοι με αυτό, ειδικά αυτοί που εργάζονται. Πόσο ευλογία είναι ένα τέτοιο ωραίο απρόοπτο του ημερολογίου για έναν σκληρά εργαζόμενο. Πραγματική ευλογία.

Ετοιμάσου γιατί οι νύχτες μας θα γίνουν ανυπόφορα ζεστές

Πόσο εύκολα έρχονται τα πράγματα έτσι καμιά φορά. Πόσο ωραία είναι η ζωή αυτόν τον Δεκαπενταύγουστο, ακόμη κι αν γυρίζεις μόνος σου στην Αθήνα. Ένα τριήμερο απόλαυση, ένα τριήμερο σαν νεράκι μέσα στην έρημο.

 

 
 

To τριήμερο που δεν κάνεις τίποτα για να το αποκτήσεις είναι το ιδανικό τριήμερο που θα σου μείνει αξέχαστο, είναι το τριήμερο της καρδιάς σου, αυτό που μέσα του χαλαρώνεις πιο πολύ και νιώθεις ξανά τις δυνάμεις σου. Κι όσο πιο λίγο κουνηθείς τόσο το καλύτερο για σένα. Αυτό είναι που χρειάζεται ο κάθε σκληρά εργαζόμενος εκεί έξω.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved