Netflix 4 σημάδια ότι πρέπει να χωρίσεις με την κοπέλα σου

Δύσκολη στιγμή αλλά κάποτε ίσως είναι αναπόφευκτη.

Είναι δύσκολη αυτή η ώρα. Η ώρα που πρέπει να πάρεις την απόφαση και να χωρίσεις. Να προχωρήσεις τη ζωή σου, αφήνοντας πίσω όλες τις όμορφες αλλά και τις ζόρικες στιγμές. Εξάλλου τίποτα στη ζωή δεν είναι παραμυθένιο. Πότε όμως είναι η κατάλληλη ώρα ώστε να βάλεις ένα τέλος στην σχέση σου; Υπάρχουν 4 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να χωρίσεις με την κοπέλα σου, για το καλό και των δύο.

Δεν την βλέπεις πλέον ερωτικά

Το ερωτικό κομμάτι σε μία σχέση είναι σημαντικό. Αν αισθάνεσαι ότι η κοπέλα σου δε σε ελκύει, τότε σίγουρα κάτι πάει λάθος. Μπορεί να χρειάζεται μία ανανέωση αλλά αν δεις το πρόβλημα είναι βαθύτερο, τότε καλό είναι να χωρίσεις.

 

 

Αδιαφορείς για εκείνη

Αν έχεις φτάσει σε σημείο να αδιαφορείς για τα ενδιαφέροντά της, τα συναισθήματά της ακόμη και τις διαφωνίες σας, τότε σημαίνει πως τα πάντα έχουν τελειώσει και η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.

Δεν περνάτε καλά μαζί

Αν έχεις βαλτώσει και έχεις κουραστεί από την παρουσία της, τότε τα πράγματα είναι ζόρικα. Αν χαθεί το γέλιο ανάμεσα σε σένα και σε εκείνη, τότε αυτό σημαίνει πως πρέπει να χαιρετήσεις.

Έρευνα: Τελικά τα ετερώνυμα δεν έλκονται στις σχέσεις

Σε κρατάει πίσω

Το σημαντικό σε αυτή τη ζωή είναι να γινόμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Αν αισθάνεσαι ότι η σχέση σε κρατάει πίσω και είναι κακή επιρροή, τότε ήρθε η στιγμή να ακολουθήσετε διαφορετικούς δρόμους.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved