Ο δεκάλογος του σωστού flirting που αξίζει να γνωρίζεις και να ακολουθείς

Τα Fresh Tips by AXEυπόσχονται να «απογειώσουν» τις επιδόσεις σου στο φλερτ.

Ας ξεκινήσουμε αυτό το κείμενο με μία παραδοχή -που είμαι σίγουρος πως σε βρίσκει απόλυτα σύμφωνο: Τα πράγματα στην «αρένα» του σύγχρονου dating έχουν γίνει αρκετά περίπλοκα και απέχουν έτη φωτός από το παραδοσιακό φλερτ, το οποίο κάποτε έφερε κοντά τους γονείς σου ή τους δικούς μου.

Διότι σε μία εποχή που ο καθένας αυτοπροσδιορίζεται όπως νιώθει, που το hashtag #metoo κατακλύζει τα social media, που ένα «άγγιγμα» προς τα δεξιά στην οθόνη του smartphone σου αρκεί για να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου ή ένα block για να τον «καταπιεί» η γη, το παιχνίδι του φλερτ αναδιαμορφώνεται, επιβάλλει νέους κανόνες, προσφέρει επιλογές, ενώ διεξάγεται σε δύο κόσμους, τον πραγματικό και τον ψηφιακό.

Το ερώτημα είναι, βέβαια, πώς θα παίξεις το παιχνίδι του φλερτ όσο καλύτερα μπορείς, για να βγεις νικητής; Πώς θα καταφέρεις να γλιτώσεις τις «παγίδες» και να απολαύσεις ακόμη περισσότερο τη fun πλευρά μίας τόσο ζωτικής διαδικασίας; Σε αυτά τα ερωτήματα θα απαντήσουμε μέσα από τον δεκάλογο του σωστού flirting, που έχουμε δημιουργήσει για εσένα, καθώς και μέσα από τις συμβουλές που μας δίνουν οι αγαπημένοι μας YouTubers, δηλαδή η Konstantina, o Konilo, o Alex Manos και ο Giannakopoulos στα βίντεο της νέας καμπάνιας, Fresh Tips By AXE.

 

Picture2

 

Από το epic αποσμητικό που θα σου δώσει προβάδισμα στο πρώτο ραντεβού, μέχρι την ατάκα που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις στο Tinder και από τον «μύθο» του ιδανικού timing στη διαχείριση μίας πιθανής «χυλόπιτας»: Παρακάτω θα βρεις τα fresh tips, τα οποία θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς από noob στον πιο δυνατό player στο flirting!

 

 

Fresh tip #1: Μπαίνοντας στον «χορό» πρέπει να πάρεις και το μεγάλο ρίσκο

Δεν έχει σημασία αν ψάχνεις το άλλο σου μισό, τη μητέρα των μελλοντικών σου παιδιών ή απλώς μία καλή παρέα για να απολαμβάνετε μαζί βραδιές binge watching τον χειμώνα. Μπαίνοντας στον «χορό» του dating παίρνεις το ρίσκο πως θα γνωρίσεις πολλά ακατάλληλα άτομα, μέχρι να πετύχεις το κατάλληλο. Άλλωστε, η προπόνηση με τα ακατάλληλα άτομα είναι αυτή που θα σου υποδείξει το κατάλληλο πρόσωπο για σένα. Αν καταφέρεις να συμφιλιωθείς με την ιδέα πως δεν ταιριάζουν όλοι με όλους, να είσαι σίγουρος πως θα μάθεις να διαχειρίζεσαι πιο εύκολα και γρήγορα τις πιθανές «χυλόπιτες» που μπορεί να λάβεις.

 

Fresh tip #2: Δώσε ευκαιρίες στον εαυτό σου και παίξε «out of your league»

Την επόμενη φορά που θα δεις στο Tinder ή στο αγαπημένο σου στέκι ένα άτομο που σου αρέσει πολύ, αλλά σου φαίνεται «out of your league», πάρε μία βαθιά ανάσα, δώσε μία ευκαιρία στον εαυτό σου και διεκδίκησε την ευτυχία που σου αξίζει. Μην αφήσεις την ανασφάλειά σου να σταθεί εμπόδιο σε μία νέα γνωριμία, η οποία δεν ξέρεις πού θα καταλήξει και μελλοντικά, μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολύ όμορφο και δυνατό. Οπλίσου με αυτοπεποίθηση, άνεση και coolness, διότι αυτά είναι τα στοιχεία που θα σε κάνουν ελκυστικό στην άλλη πλευρά. Δεν το λέω μόνο εγώ, αλλά και ο αγαπημένος YouTuber Giannakopoulos στο νέο βίντεο των Fresh Tips by AXE, «η αυτοπεποίθηση είναι τα πάντα»!

Μάλιστα, να ξέρεις πως εκτός από τον Giannakopoulos, η Konstantina, o Alex Manos και ο Konilo, είναι οι YouTubers που μέσα από τη νέα καμπάνια του AXE, Fresh Tips by AXE, θέλουν να σε ενημερώσουν μέσα από βίντεο με έμπειρες συμβουλές, πώς θα απολαύσεις το φλερτ σε μία εποχή ισότητας και κοινωνικών αλλαγών, όπου το online dating, οι σεξουαλικές ταυτότητες, οι ελευθερίες και τα δικαιώματα, παίζουν καθοριστικό ρόλο στον τρόπο που σχετιζόμαστε με τους άλλους.

 

Fresh tip #3: Μην σχεδιάζεις από πριν τι θα πεις και πώς, απλώς αυτοσχεδίασε

Όσο γράφεις και σβήνεις προσπαθώντας να συντάξεις ένα μήνυμα που θα σου εξασφαλίσει μία θέση στην καρδιά της κοπέλας που σε ενδιαφέρει, όσο προσπαθείς να σκεφτείς ποια είναι η ατάκα που θα σας φέρει -επιτέλους- τετ α τετ σε ένα πρώτο ραντεβού, υπάρχει κάποιος άλλος που της έχει ήδη πιάσει την κουβέντα και είναι έτοιμος να της προτείνει να βγουν. Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν, κάνοντας overthinking για το τι θα πεις και πώς. Απλώς αυτοσχεδίασε, αξιοποιώντας τον αυθορμητισμό, τη φαντασία και την ευρηματικότητά σου.

 

Fresh tip #4: Φέρε στην επιφάνεια την πιο αυθεντική και epic εκδοχή σου

Δεν υπάρχει κάτι πιο ελκυστικό από έναν άνθρωπο που αγαπάει τον εαυτό του και αυτό είναι κάτι που φαίνεται μέσα από πολύ απλά πράγματα. Ακριβώς για αυτό, φρόντισε στο πρώτο, δεύτερο ή τρίτο ραντεβού να είσαι η καλύτερη και πιο αυθεντική εκδοχή σου. Περιποιήσου τον εαυτό σου από την κορυφή έως τα νύχια, επίλεξε ρούχα που σε αναδεικνύουν αλλά συγχρόνως σε κάνουν να νιώθεις άνετα και μην ξεχάσεις πριν φύγεις από το σπίτι, να βάλεις στο σώμα σου το Axe Epic Fresh Ανδρικό Αποσμητικό που διαθέτει συναρπαστικό άρωμα από «νότες» γκρέιπφρουτ και ανανά και το οποίο θα σε κάνει να νιώθεις ο πιο epic εαυτός σου.

Picture3.peg

Fresh tip #5: Μην φλερτάρεις με «στρατηγική», διότι δεν έχει πάντα αποτέλεσμα

Αν μέχρι σήμερα πίστευες πως οι νικητές στο παιχνίδι του φλερτ είναι εκείνοι που ακολουθούν κάποια συγκεκριμένη στρατηγική, μάλλον ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις. Διότι η στρατηγική δεν πιάνει πάντα, αλλά συνήθως αποκαλύπτεται από την άλλη πλευρά με συνοπτικές διαδικασίες και της προκαλεί μεγάλη απογοήτευση. Αντίθετα, αυτοί που έχουν πράγματι την πιθανότητα να κερδίσουν το αντικείμενο του πόθου τους, είναι εκείνοι που δείχνουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους, που είναι συνεπείς στην επικοινωνία και δεν παίζουν το παρωχημένο παιχνίδι με το «γραμματόσημο» -που όσο το φτύνεις, αυτό κολλάει. Όχι, δεν είμαστε στο 1998.

 

Fresh tip #6: Μάθε να ακούς τον άλλο όταν σου λέει ποιος πραγματικά είναι

Ο μόνος τρόπος για να καταλάβεις αν μετά το πρώτο ραντεβού, αξίζει να υπάρξει δεύτερο και τρίτο, είναι να έχεις τα αυτιά και το μυαλό σου ανοιχτά και την προσοχή σου προσηλωμένη στη συνομιλήτριά σου. Όσο μεγαλύτερη σημασία δίνεις σε αυτά που σου λέει εκείνη, ειδικότερα όταν μιλάει για τον εαυτό της, τόσο βαθύτερα θα την γνωρίσεις και τόσο πιο ομαλή θα είναι και η… προσγείωση από τα σύννεφα, όταν ανακαλύψεις πως τελικά δεν ταιριάζετε τόσο πολύ, όσο πίστευες στην αρχή. Μάλιστα, όπως λέει και η YouTuber Konstantina στο βίντεο των Fresh Tips by AXE, «είναι πάρα πολύ σημαντικό να ακούς τι σου λέει ο άνθρωπος που έχεις απέναντί σου».

 

Fresh tip #7: Μην πιέζεις καταστάσεις και άφησε τα πράγματα να κυλήσουν

Υπάρχουν κάποιες αληθινές ιστορίες που μας κάνουν να λιώνουμε και να πιστεύουμε ξανά στον έρωτα όταν μας τις αφηγούνται, ακριβώς επειδή κύλησαν αβίαστα, ακόμη και αν υπήρχαν εμπόδια ή προβλήματα. Και αυτό που αποδεικνύουν αυτές οι ιστορίες, είναι πως το φλερτ δεν θέλει κόπο, αλλά χημεία, διότι όταν υπάρχει χημεία, τα πράγματα οδηγούνται από μόνα τους στο happy end. Συνεπώς, αν βλέπεις πως οι προσπάθειές σου για προσέγγιση καταλήγουν στο κενό ή -χειρότερα- στο «διαβάστηκε», καλύτερα να αφιερώσεις κάπου αλλού τον χρόνο, την ενέργεια και τα megabyte σου.

 

Fresh tip #8: Ξέχνα τις βαρύγδουπες δηλώσεις και παρουσιάσου με πράξεις

Κακά τα ψέματα. Στην αρχή μίας νέας γνωριμίας, οι περισσότεροι παρουσιάζουμε στον άλλο την καλή μας πλευρά. Έχει μεγάλη σημασία όμως, ο τρόπος με τον οποίο την παρουσιάζουμε. Συνεπώς, μην αρχίσεις να βομβαρδίζεις το άτομο που σε ενδιαφέρει με βαρύγδουπες δηλώσεις και φανφάρες όπως, «εγώ καταλαβαίνω τις γυναίκες», «σιχαίνομαι τα ψέματα και την απιστία» ή κάτι αντίστοιχο, διότι δεν υπάρχει κάτι πιο βαρετό και καχύποπτο από έναν άνθρωπο που θέλει να δημιουργήσει εντυπώσεις με τα λόγια του, από τόσο νωρίς. Οπότε, λιγότερα λόγια και περισσότερες πράξεις φίλε μου.

 

Picture4

 

Fresh tip #9: Μην πιστεύεις τον διαδεδομένο «μύθο» της κατάλληλης στιγμής

Πολλοί θεωρούν πως για να σμίξουν δύο άνθρωποι χρειάζεται να υπάρξει μία «συνεργασία» πολλών πραγμάτων. Αυτό ισχύει σε έναν βαθμό, ωστόσο, κανένα από αυτά τα πράγματα δεν είναι ο χρόνος. Διότι όσο και αν θέλουν κάποιοι να σε πείσουν πως υπάρχει ιδανικό timing, στην πραγματικότητα η κατάλληλη στιγμή είναι τώρα. Μην περιμένεις, λοιπόν, την κατάλληλη στιγμή για να στείλεις μήνυμα, για να προσεγγίσεις κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει ή για να κάνεις την επόμενη κίνηση, διότι εσύ είσαι αυτός που με τις κινήσεις σου, θα δημιουργήσεις και τις κατάλληλες συνθήκες και την κατάλληλη στιγμή.

 

Fresh tip #10: Το «όχι» σημαίνει «όχι» -σε όλες τις γλώσσες του κόσμου

Παρότι οι ΥouΤubers τα εξηγούν όλα πολύ σωστά και περιεκτικά στα βίντεο των Fresh Tips by AXE, είναι χρέος μου να σε ενημερώσω πως η λέξη «όχι» δεν κρύβει μέσα της κάποιο διφορούμενο, κρυφό μήνυμα. Όταν μία κοπέλα σου λέει «όχι» ή «δεν θέλω», το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σεβαστείς τα όρια που εκείνη έχει θέσει και να αποφασίσεις να πας παρακάτω. Να είσαι σίγουρος πως καμία ωραία ιστορία δεν ξεκίνησε με μία από τις δύο πλευρές να λέει «όχι» και η άλλη πλευρά να μην το δέχεται.

Τέλος, μην ξεχνάς πως μπορεί τα dating app και τα social media να σου δίνουν τη δυνατότητα να γνωρίζεις πιο εύκολα κόσμο, εξασκώντας με άνεση και ασφάλεια τις ικανότητές σου στο φλερτ και το texting όμως, στην πραγματική ζωή είναι που το dating γίνεται ακόμη πιο απολαυστικό και ενδιαφέρον. Οπότε, το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να ντύνεσαι κάθε μέρα λες και πρόκειται να συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου και να αφήσεις το σαγηνευτικό άρωμα από γκρέιπφρουτ και ανανά του AXE Epic Fresh Roll On ή του Axe Epic Fresh Ανδρικού Αποσμητικού να σου προσφέρει αντιιδρωτική 48ωρη προστασία και να σε κάνει να αισθάνεσαι τέλεια ακόμη και τις πιο αμήχανες στιγμές -οι οποίες είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι του φλερτ.

#AXE #AXEfreshTips



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved