associated press 10 μαθήματα ζωής από τον Sylvester Stallone

Ο 77χρονος ηθοποιός έχει περισσότερες εμπειρίες ζωής από σένα, οπότε καλό είναι να τον ακούσεις.

Γνώρισε τις δυσκολίες της ζωής από μικρό παιδί. Έμεινε άστεγος, αναγκάστηκε να πουλήσει τον σκύλο του για 25 δολάρια ώστε να επιβιώσει, χρειάστηκε να κάνει δουλειές που κάποιοι θα ντρεπόμασταν ώστε να μείνει ζωντανός. Και τελικά τα κατάφερε. Ο γνωστός σε όλους «Rocky» δεν τα πήγε και άσχημα. Στα 76 του έχει να λέει πως πλάγιασε με τις πιο ποθητές γυναίκες, το όνομά του έγινε συνώνυμο του macho man, γνώρισε την δόξα, την επιτυχία και δεν έχει ν’ ανησυχεί για τα χρήματα.

 

 

Ο Sylvester Stallone σε αυτή τη διαδρομή έγινε πιο έμπειρος. Εμπειρίες ζωής που τον έκαναν σοφότερο και μοιράζεται μαζί μας. Παρακάτω θυμόμαστε 10 φορές που μοίρασε απλόχερα τη σοφία του και αν μας ρωτάς, θα τον ακολουθήσουμε πιστά.

Η ώριμη υπεροχή του Sylvester Stallone

  •  «Yπάρχει ο νόμος της ζωής που λέγεται “κάρμα” για να εκδικείται εκείνους που βγαίνουν εκτός πορείας προκειμένου να πληγώσουν τους άλλους. Συνήθως, αυτού του είδους οι άνθρωποι καταλήγουν μόνοι και έρημοι».
  •  «Πιστεύω σε κάθε επιτυχία στη ζωή που ξεκίνησε με την τόλμη να προσεγγίσει άγνωστα μονοπάτια, χωρίς να στερεί αισιοδοξίας».
  •  «Υπάρχει μια εσωτερική δύναμη που φτιάχνει τους νικητές και τους χαμένους. Οι νικητές όμως, είναι αυτοί που πραγματικά ακούνε την αλήθεια που τους λέει η καρδιά τους».
  •  «Έμαθα το πραγματικό νόημα της αγάπης. Aγάπη είναι η απόλυτη αφοσίωση. Οι άνθρωποι μπορεί να αλλάζουν με τον καιρό, η αγάπη όμως όχι. Όταν κάποιος βασίζεται σε συγκεκριμένους ανθρώπους και τους προσέχει. Αυτό είναι αγάπη, ακόμα κι αν δεν ακούγεται τελικά και τόσο συναρπαστικό».
  •  «Δεν είμαι ούτε ο πιο πλούσιος, ούτε ο πιο έξυπνος, ούτε και ο πιο ταλαντούχος άνθρωπος του κόσμου. Ωστόσο, είμαι επιτυχημένος πολύ απλά γιατί δεν τα παρατάω ποτέ».
  •  «Αν δεν έχεις ένα βουνό, χτίσε ένα και σκαρφάλωσε. Αφού σκαρφαλώσεις, χτίσε άλλο ένα, αλλιώς η ζωή σου θα μένει στάσιμη για πάντα».
  •  «Όταν είσαι φοβισμένος, όταν περιπλανιέσαι συνεχώς και όταν θα έχεις γεμίσει από προβλήματα, τότε θα καταλάβεις στ’ αλήθεια από τι είσαι φτιαγμένος».
  •  «Η επιτυχία είναι συνήθως το αποκορύφωμα του να κοντρολάρεις την αποτυχία».
  •  «Μην είσαι εύπιστος, πάρε τη ζωή στα χέρια σου πριν να είναι αργά. Συνειδητοποίησε ότι δεν υπάρχει τίποτα δωρεάν σε αυτήν την ζωή και πως για καθετί που κάνεις, θα πρέπει να υποστείς και τις ανάλογες συνέπειες».
  •  «Συνήθως, όταν φοβάσαι κάτι, τότε είναι που πρέπει να το κάνεις. Αν δεν φοβάσαι, τότε καλύτερα μην το κάνεις καθόλου».


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved