pexels Πώς θα «προπονήσεις» το μυαλό σου και θα το δυναμώσεις

Τρόποι για να το κάνεις να στροφάρει με χίλια.

Όπως ακριβώς συμβαίνει με το σώμα μας, έτσι και με το μυαλό μας, χρειάζεται προπόνηση. Χρειάζεται εξάσκηση και κάποια μυστικά διατροφής ώστε να το κάνεις να στροφάρει με χίλια. Μάλιστα υπάρχουν τρόποι που αν τους τηρήσουμε καθημερινά, τότε τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά.

Διάβασε βιβλία ή ζωγράφισε

Το να προσφέρεις στο μυαλό σου νέες προκλήσεις, όπως το να διαβάσεις βιβλία, να ζωγραφίσεις, να μαγειρέψεις και να πλάσεις φανταστικές ιστορίες, θα κάνει το μυαλό σου να δουλέψει περισσότερο και πιο δυνατά.

 

 

Διατροφή

Βάλε στη διατροφή σου τα καλά λίπη όπως το ψάρι, το αβοκάντο, το ελαιόδαλο και τους ξηρούς καρπούς αλλά και αντιοξειδωτικές τροφές, όπως το κόκκινο κρασί και τη σοκολάτα.

6 απλά βήματα για να ελευθερώσεις το σώμα και το μυαλό σου

Κοιμήσου χωρίς ακτινοβολία

Το να κλείσεις τα πάντα όταν κοιμάσαι είναι ο καλύτερος τρόπος για να ηρεμήσει το μυαλό σου. Κινητό, τηλεόραση, υπολογιστής και άλλες πηγές τεχνητού φωτός κάνουν το μυαλό να κουράζεται και το καλύτερο είναι το πλήρες σκοτάδι.

 

 

Πρωινό περπάτημα

Το τρέξιμο και το πρωινό περπάτημα, έστω 15 με 20 λεπτά, βοηθούν στην πνευματική εγρήγορση και στην καλύτερη λειτουργία του βιολογικού ρολογιού. Επίσης θα χάσεις και κιλά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved