pexels Πράγματα και δραστηριότητες που επιβάλλεται να κάνεις στις διακοπές

Αν δεν τα κάνεις, είναι σαν να μην πήγες.

Μπήκαμε στην περίοδο των αδειών. Το καλοκαίρι είναι εδώ και όλοι ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά να φύγουμε από τις πόλεις και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας σε νησιά και επαρχία. Το να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα είναι επιβεβλημένο και όλοι έχουμε στη λίστα μας τα πράγματα που θέλουμε να κάνουμε. Ποια είναι αυτά που δεν πρέπει να παραλείψεις;

Διασκέδαση

Το ποτό στις διακοπές δεν έχει καμία σχέση με το ποτό στην πόλη. Αφενός οι αποστάσεις είναι πιο κοντινές, αφετέρου δεν σκέφτεσαι πως την επόμενη μέρα θα χρειαστεί να ξυπνήσεις και να έχεις καθαρό μυαλό. Όσο κουρασμένος κι αν νιώθεις, στις διακοπές οφείλεις να πιεις αυτό το ποτό παραπάνω και να κοιμηθείς ξημερώματα.

 

 

Φαγητό

Αν υπάρχει μία περίοδος που οφείλεις να το ρίξεις έξω και να σπάσεις την διατροφή σου, τότε είναι στις διακοπές. Κανείς δεν μπορεί ν’ αντισταθεί στις ταβέρνες του νησιού, με θέα το απέραντο γαλάζιο, το τσιπουράκι, την χωριάτικη, το φρέσκο ψαράκι και το τζατζίκι.

Γιατί το φετινό καλοκαίρι ψηφίζουμε Πελοπόννησο;

Ξέχνα τις υποχρεώσεις σου

Όλοι έχουμε προβλήματα στην καθημερινότητά μας. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να τα κουβαλάμε και στις διακοπές μας. Προσπάθησε να τσεκάρεις τα mail σου μία φορά την ημέρα, μην αγχώνεσαι για όλα όσα γίνονται στο γραφείο και καθάρισε το μυαλό σου. Δεν πρόκειται ν’ αλλάξει τίποτα αν τα σκέφτεσαι. Απόλαυσε την στιγμή και μόλις επιστρέψεις θα είσαι έτοιμος να τα αντιμετωπίσεις.

 

 

Εξερεύνησε το μέρος

Ναι μπορεί να θέλεις απλώς να τρως, να πίνεις και να σαπίζεις σε μία παραλία αλλά υπάρχουν μέρη που πρέπει να εξερευνήσεις. Βρες χρόνο μέσα στην ημέρα σου να το κάνεις είτε με περπάτημα είτε με το αυτοκίνητο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved