Οι λόγοι που τελικά θα γεράσεις μόνος σου

Όλοι φοβόμαστε τη μοναξιά μερικοί όμως την έχουμε εξασφαλισμένη με τα καμώματα μας. Όπως ο τύπος στη φωτογραφία.

Ο Bukowski έλεγε πως λάτρευε την μοναξιά του, σίγουρα όμως δεν γέρασε μόνος του ακριβώς, αν κι έζησε μόνος. Ο μεγάλος συγγραφέας είχε την προνοητικότητα να βρει μία νεότερη γυναίκα από εκείνον και να την παντρευτεί. Τελικά ένας από τους μεγαλύτερους γκρινιάρηδες στην ιστορία της μοντέρνας λογοτεχνίας βρήκε τον τρόπο να μην μείνει μόνος του σαν κωλόγερος.

 

 
 

Εμείς όμως τι κάνουμε; Τι κάνουμε για τις δικές μας ζωές; Πως μπορούμε να διαχειριστούμε τα νεύρα μας και τα ξεσπάσματα μας και να μην ρίχνουμε όλο εκείνον το συναισθηματικό μας βόθρο πάνω στο ταίρι μας;

Η ασυμβίβαστη ποίηση του Charles Bukowski

Σίγουρα όλοι οι άνθρωποι μόνοι τους πεθαίνουν αλλά όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν χρειαζόμαστε λίγο παρέα μέχρι εκείνη τη στιγμή. Για να το καταφέρει κάποιος αυτό όμως πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός με το ταίρι του αλλά και την οικογένεια του. Δεν πρέπει να τους φορτώνει τα λάθη του και τις παραξενιές του. Και φυσικά πρέπει να κάνει πολύ κουπί για να πάει μπροστά η σχέση του.

 

 
 

O Charles Bukowski μας έμαθε τα κοινά της ζωής με το γράψιμο

Τι κάνεις όμως και τελικά μένεις πάντα μόνος σου; Εσύ και ο πόνος σου που λέμε. Τι είναι εκείνο που πάει στραβά κάθε φορά και βρίσκεσαι σε αυτή την μειονεκτική θέση;

Εμείς μαζέψαμε μερικά από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνεις έτσι ώστε να τα καταλάβεις και να τα διορθώσει όσο μπορείς. Γιατί δεν είναι καλό ο άνθρωπος να γερνάει μόνος του.

Δες παρακάτω τι κάνεις συνήθως πολύ λάθος:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved