Οκτώ λόγοι για να κάνεις σήμερα συνδρομή στο Disney+

Αν με ρωτήσεις τι προτιμώ να κάνω στον ελεύθερό μου χρόνο, δεν θα χρειαστεί να σκεφτώ πολύ για να σου απαντήσω. Διότι σε μία καθημερινότητα που «τρέχει» με φρενήρεις ρυθμούς, το μόνο που λαχταρώ έπειτα από μία έντονη μέρα στο γραφείο και τους δρόμους της πόλης, είναι να επιστρέψω στο «καταφύγιό» μου και να ξαπλώσω στο κρεβάτι ή τον καναπέ μου, για να απολαύσω μία εμπειρία θέασης που θα με «ταξιδέψει».

Είτε σου αρέσουν οι ταινίες, είτε είσαι fan των Marvel, Star Wars, είτε λατρεύεις να βλέπεις για ατέλειωτες ώρες σειρές ή ντοκιμαντέρ, λοιπόν, πιθανότατα μπορείς να καταλάβεις γιατί ενθουσιάστηκα όταν έμαθα πως το Disney+ είναι πλέον διαθέσιμο στην Ελλάδα! Αν αναρωτιέσαι το γιατί, παρακάτω θα δεις οκτώ λόγους για να κάνεις σήμερα κιόλας τη συνδρομή σου σε αυτήν τη νέα streaming πλατφόρμα.

#1 Αποκλειστική πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο Marvel και Star Wars

Αν ακούς Disney και το μυαλό σου πηγαίνει στα παιδικά σου χρόνια, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις. Βλέπεις, το Disney+ είναι για όλους -μικρούς και μεγάλους- και μάλιστα, σε αυτό μπορείς να απολαμβάνεις το καλύτερο περιεχόμενο από το σύμπαν της Marvel και τον κόσμο των Star Wars.

Από τους δύο κύκλους «The Mandalorian» μέχρι το «The Book of Boba Fett»,  την πρωτότυπη σειρά «Obi-Wan Kenobi» με τον Ewan McGregor, μέχρι ολόκληρο το έπος των Skywalker!

Με το Disney+  έχουμε πλέον πρόσβαση σε περισσότερες από 60 ταινίες της Marvel, συμπεριλαμβανομένων των υποψήφιων για Όσκαρ ταινιών «O Shang-Chi και ο Θρύλος των Δέκα Δαχτυλιδιών», «Eternals», «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη» και «Captain Marvel», καθώς και σε περισσότερες από 80 σειρές της Marvel, συμπεριλαμβανομένων των «Moon Knight», «Loki», «Ms. Marvel», «hawkeye» και «WandaVision».

Με λίγα λόγια, τι άλλο να ζητήσεις; Ίσως το να γνωρίσεις και τον κινηματογραφικό κόσμο της Disney και της Pixar; Και αυτό το έχεις!

#2 Η ταινία «Άνοδος: Η Ιστορία των Αντετοκούνμπο»

Αν έχεις δει το τρέιλερ της ταινίας «Άνοδος: Η Ιστορία των Αντετοκούνμπο», είμαι σίγουρος πως ανυπομονείς να την παρακολουθήσεις, για να μάθεις περισσότερα για την αληθινή ιστορία της οικογένειας Αντετοκούνμπο, το ταξίδι της από την Ελλάδα, στις ΗΠΑ και την κορυφή του παγκόσμιου μπάσκετ. Διότι πρόκειται για μία ιστορία που σε συναρπάζει και γιατί ειλικρινά, θαυμάζεις την οικογένεια Αντετοκούνμπο. Σου έχω καλά νέα, λοιπόν, διότι μπορείς να την δεις τώρα αποκλειστικά στο Disney+!

 rat1

#3 Η εκπληκτική τιμή που δεν θα σε βγάλει εκτός budget

Ένας ακόμη λόγος για να κάνεις σήμερα κιόλας τη συνδρομή σου στο Disney+, είναι η εξαιρετική τιμή στην οποία μπορείς να απολαμβάνεις το περιεχόμενο που θέλεις. Να αναφέρω απλώς ότι το βασικό κόστος συνδρομής διαμορφώνεται στα μόλις 8,99 ευρώ τον μήνα ή 89,90 ευρώ τον χρόνο.

#4 Τα κορυφαία ντοκιμαντέρ του αγαπημένου σου National Geographic

Μήπως είσαι και εσύ από εκείνους που αγαπούν να χαλαρώνουν βλέποντας ντοκιμαντέρ για τη ζωή στα πιο απομακρυσμένα και παράξενα μέρη του πλανήτη ή να θαυμάζεις το ζωικό βασίλειο; Σε αυτήν τη νέα πλατφόρμα, εκτός από πολύ «δυνατές» ταινίες και σειρές, μπορείς να παρακολουθείς επίσης ντοκιμαντέρ με τη σφραγίδα του National Geographic. Εγώ έχω ξεχωρίσει ήδη το «Free Solo» και μεταξύ άλλων, τη σειρά-ντοκιμαντέρ «Γκόρντον Ράμσεϊ: Εκτός Χάρτη», με τον αγαπημένο μου σεφ.

#5 H εμπειρία θέασης ακόμη και σε τέσσερις συσκευές ταυτόχρονα

Υπάρχουν μέρες που θέλεις να παρακολουθήσεις την ταινία σου από την άνεση του καναπέ σου και άλλες πάλι, που θέλεις να δεις τη σειρά σου στο smartphone, την ώρα που βρίσκεσαι στο μετρό ή ακόμη και από το laptop σου, ενώ κάνεις ένα lunch break στο γραφείο. Ό,τι και αν προτιμάς, η ευελιξία είναι το «κλειδί» όσον αφορά στις σύγχρονες εμπειρίες θέασης. Και ένας λόγος που πραγματικά αξίζει να κάνεις τη συνδρομή σου στο Disney+, είναι το ότι σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις υψηλής ποιότητας εμπειρίες θέασης κάθε μέρα, με προβολή ταυτόχρονα σε έως και τέσσερις συσκευές.

rat2

#6 Οι απεριόριστες λήψεις σε έως και δέκα -ναι, δέκα- συσκευές

Τι άλλο μπορεί να κάνει μία σύγχρονη streaming πλατφόρμα να ξεχωρίσει και να σε «κερδίσει»; Ίσως το να σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις πρόσβαση σε απεριόριστες λήψεις σε έως και δέκα συσκευές και μάλιστα, με ποιότητα προβολής IMAX σε επιλεγμένους τίτλους. Είτε είσαι σινεφίλ, είτε φανατικός series lover, σίγουρα πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που θα εκτιμήσεις. Στο Disney+, λοιπόν, έχεις και αυτήν την επιλογή!

#7 Η δυνατότητα δημιουργίας έως και επτά διαφορετικών προφίλ

Μπορεί εσύ να θέλεις να παρακολουθήσεις την πρεμιέρα της ταινίας «Άνοδος: Η Ιστορία των Αντετοκούνμπο», αλλά την ίδια μέρα και ώρα, μπορεί ο κολλητός σου να θέλει να δει ένα ντοκιμαντέρ ή η κοπέλα σου να θέλει να χαλαρώσει βλέποντας ένα animation της Pixar. Γιατί, λοιπόν, να μην μείνετε όλοι ικανοποιημένοι; Το Disney+ σου δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας έως και επτά διαφορετικών προφίλ, στοιχείο που σίγουρα κάνει τη διαφορά!

#8 Το πρωτότυπο περιεχόμενο που δεν θα μπορέσεις να βρεις αλλού

Ότι και αν σου παρέχει μία streaming πλατφόρμα, η αλήθεια είναι πως στην πραγματικότητα, κάνεις την επιλογή σου με βάση το περιεχόμενο που σου προσφέρει, δηλαδή τις σειρές, τις ταινίες, τα ντοκιμαντέρ και το αποκλειστικό content που θα δεις σε αυτή. Αυτός είναι ο λόγος που το Disney+ ξεχωρίζει κατά την άποψή μου και σε αυτό το σημείο. Διότι σου δίνει τη δυνατότητα να βρίσκεις όλο το κορυφαίο περιεχόμενο που θέλεις, συγκεντρωμένο σε μία και μόνο streaming πλατφόρμα. Για την ακρίβεια, σε αυτό έχεις την ευκαιρία να βρεις πάνω από 800 ταινίες, περισσότερες από 450 σειρές και μία συλλογή από 120 αποκλειστικές, πρωτότυπες σειρές και ταινίες -που δεν περιορίζονται μόνο στον κόσμο της Disney.

rat3

Έχεις, λοιπόν, τουλάχιστον οκτώ πολύ καλούς λόγους για να βάλεις στην καθημερινότητά σου τις εμπειρίες θέασης που σου προσφέρει η νέα streaming πλατφόρμα Disney+. Ακόμη να κάνεις τη συνδρομή σου;

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.disneyplus.com



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved