Unsplash Οι ερωτήσεις που κάθε άνδρας πρέπει να κάνει στον εαυτό του

Οι απαντήσεις που θα δώσεις θα σε οδηγήσουν στην ευτυχία.

Κάποτε έρχεται αυτή η στιγμή. Η στιγμή που κάνουμε έναν μίνι απολογισμό και αναρωτιόμαστε αν πραγματικά είμαστε οκ με τον εαυτό μας. Συνήθως είναι η περίοδος των διακοπών που βρίσκουμε χρόνο για εμάς ή περιόδους που τα βλέπουμε όλα μαύρα. Για να καταφέρουμε να τα βρούμε με τον εαυτό μας, θα χρειαστεί να δώσουμε απαντήσεις σε συγκεκριμένες ερωτήσεις. Πάμε να δούμε ποιες είναι αυτές.

Είμαι όντως ευχαριστημένος με τη δουλειά μου;

Η δουλειά είναι το μέρος που περνάμε ένα σημαντικό χρονικό διάστημα της ημέρας. Κάνουμε συγκεκριμένα πράγματα και ερχόμαστε σε επαφή με συγκεκριμένα άτομα. Αυτό που θα πρέπει να σκεφτείς είναι αν πραγματικά σε καλύπτει η δουλειά και το περιβάλλον καθώς αποτελεί βασικό κομμάτι της καθημερινότητάς σου. Ακόμη κι αν τα χρήματα είναι καλά, γνωρίζεις και ο ίδιος πως δεν είναι το μόνο σημαντικό.

 

 

Έχω ανθρώπους για να μοιραστώ πράγματα;

Μήπως τελικά υποτιμούμε τους ανθρώπους που έχουμε γύρω μας; Υπάρχουν άνθρωποι στη ζωή μας που πραγματικά νοιάζονται για εμάς. Οπότε οφείλουμε να ρωτήσουμε τον εαυτό μας ποιοι είναι εκείνοι που θα μας σταθούν στα πραγματικά δύσκολα και ποιοι απλώς θα εξαφανιστούν.

Να παντρευτώ ή να χωρίσω;

Το μεγάλο βήμα σε μία σχέση. Έρχεται η στιγμή που αναρωτιόμαστε αν θέλουμε να δημιουργήσουμε μία οικογένεια με το άτομο που είμαστε μαζί ή να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους. Την απάντηση θα την δώσεις στον εαυτό σου με ειλικρίνεια και παρότι είναι ένα δίλημμα που δεν θέλουμε να αντιμετωπίσουμε, αλλά πρέπει να το κάνουμε. Είναι η στιγμή της ωρίμανσης.

6 συμβουλές για να συνέλθεις γρήγορα από έναν χωρισμό

Να μετακομίσω;

Το μέρος που περνάμε την ζωή μας είναι σημαντικό. Σημαντικό για τη διάθεσή μας. Είσαι ευχαριστημένος με το σπίτι σου; Αν όχι, τότε έφτασες η στιγμή για το κάτι διαφορετικό. Αυτό το σπίτι που θα αλλάξει την ψυχολογία σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved