Σύμφωνα με τα data των επιστημόνων δεν έχουμε ιδέα από φλερτ

Αυτό που χρειαζόμαστε τελικά είναι περισσότερη πληροφορία.

Πλέον οι υπολογιστές δεν κάνουν μόνο δουλειά γραφειοκράτη, μπορούν να σου δείξουν και πως θα την φλερτάρεις μιας και δεν έχεις ιδέα πως το κάνουν.

Εδώ όμως ερχόμαστε στο αιώνιο ερώτημα: Πώς πρέπει να φλερτάρουν οι άνδρες; Μπορεί αυτό να μας το διδάξει όντως ένας υπολογιστής σύμφωνα με μία βάση δεδομένων;

 

 
 

Τα τελευταία χρόνια, άλλες ομάδες ερευνητών έχουν εξορύξει από διαδικτυακούς ιστότοπους γνωριμιών, χτενίζοντας μεγάλα, νέα σύνολα δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τα «σκουπίδια» δεκάδων χιλιάδων ανύπαντρων για να προσδιορίσουν τι προβλέπει τη ρομαντική επιθυμία.

Γιατί όταν είμαστε σε σχέση κάνουμε λιγότερο σεξ;

Τα ευρήματα από την έρευνα για τη ρομαντική επιθυμία, σε αντίθεση με την έρευνα για τη ρομαντική ευτυχία, ήταν οριστικά.

Ενώ οι επιστήμονες δεδομένων ανακάλυψαν ότι είναι εκπληκτικά δύσκολο να ανιχνευθούν οι ιδιότητες των ρομαντικών συντρόφων που οδηγούν στην ευτυχία, οι επιστήμονες δεδομένων βρήκαν ότι είναι εντυπωσιακά εύκολο να ανιχνεύσουν τις ιδιότητες που είναι γοητευτικές στη σκηνή των γνωριμιών.

 

 
 

Μια πρόσφατη μελέτη, μάλιστα, διαπίστωσε ότι όχι μόνο είναι δυνατό να προβλέψει κανείς με μεγάλη ακρίβεια εάν κάποιος θα σαρώσει στο φλερτ με ένα συγκεκριμένο άτομο σε έναν διαδικτυακό ιστότοπο γνωριμιών, αλλά είναι ακόμη δυνατό να προβλέψει, με αξιοσημείωτη ακρίβεια, την ώρα που θα χρειαστεί κάποιος για να το πετύχει. Κι όλα αυτά με έναν μόνο αλγόριθμο.

πηγή



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved